In en rondom huis

Banen bouwkunde

14 september 2018

Uitzendbureau bouw: Koers Oost Bouwdiensten, is dé dienstverlener die werknemers en werkgevers samenbrengt. Wij begrijpen dat je als vakman een trots gevoel wil hebben bij elke klus die je uitvoert. De kans is groot dat een werkgever in de regio op zoek is naar een vakman die bepaalde vaardigheden beheerst. Als uitzendbureau zorgen wij ervoor dat beide partijen optimaal geholpen worden. Kijk dan ook zeker naar de banen in de bouwkunde die wij aanbieden.

Welke banen in de bouwkunde zijn beschikbaar?

Bij Koers Oost Bouwdiensten heb je keuze uit diverse banen in de bouw. De meeste werkgevers zijn op zoek naar ervaren personeel, maar wij bieden ook vacatures aan voor leerlingen en voor mensen die zich op willen laten leiden. Zoek je als ervaren vakman bouwkundige vacatures voor UTA personeel? Of wil je bijdragen aan de spoor- en wegenbouw? Dan zou een functie als kraanmachinist, stratenmaker, werkvoorbereider of voorsteker geschikt kunnen zijn. Ben je nog geen vacature tegengekomen waar je enthousiast van wordt? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Zo kunnen we voor jou op zoek gaan naar passende banen in de bouwkunde. Koers Oost Bouwdiensten vindt het belangrijk om werknemers goed te behandelen. Wij schalen vakmensen in volgens de Bouw-cao en we blijven op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. Je hebt bij ons de zekerheid dat je bij een betrouwbare werkgever terecht komt.

Wil je reageren op de bouwkundige vacatures?

De kans is groot dat je bouwkundige vacatures vindt waar je geïnteresseerd in bent. Je mag altijd contact opnemen via 0547-200252 zodat we eventuele vragen over de vacature kunnen beantwoorden. Ook kan je ervoor kiezen om direct te solliciteren via de website. De contactpersoon zal contact met je opnemen als je een geschikte kandidaat bent.

You Might Also Like