Badkamer, In en rondom huis, Inrichting, Kamers, Kleine klussen, Sfeer

Kamers | Een nieuwe inrichting voor je badkamer

13 oktober 2015

Kamers | Een nieuwe inrichting voor je badkamer
Een badkamer is een ruimte waar je lekker tot rust wil komen. Toch lukt dat niet altijd. De tegels worden langzaam geel, er verschijnen kalkplekken op het sanitair en die eeuwige tegels begin je ook wel een beetje zat te worden. Wat te doen?

Haal de badkamer leeg en richt hem opnieuw in

Begin eens met het geheel leeghalen van de badkamer. Haal alles los wat vast zit en ruim de badkamer netjes uit. Je houdt nu een gestripte badkamer over. Bedenk nu eens wat je anders zou kunnen inrichten. Dat ene kastje kun je wel aan de andere kant zetten, die vloermat heb je ook al jaren dus die kan ook wel weer eens weg.

Schaf nieuwe meubels aan

Je kunt er ook voor kiezen om nieuwe meubels aan te schaffen. Gooi de oude weg en haal een hele set nieuwe meubels. Laat je niet verleiden een allegaartje van meubels te kopen of de helft van je oude inrichting te houden; het wordt daar vaak alleen maar onrustiger van. Gooi alles weg of houd alles, maar kies niet voor een middenweg. Ook belangrijk zijn goede materialen: mooie tegels, spiegels, en douchedeuren geven je badkamer een totaal nieuwe look. Voor douchedeuren zijn de specialisten van Sanitairtotaal een goede keuze. Ook Mastello design wastafels  zijn een mooie aanvulling voor uw badkamer!

Maak alles grondig schoon

Wat je ook nog kunt doen, en eigenlijk sowieso zou moeten doen, is het grondig reinigen van de gehele badkamer. Schrob de tegels helemaal schoon en probeer alle sanitair geheel kalkvrij te maken. Op deze manier maak je de badkamer weer helemaal als nieuw en kun je weer opnieuw beginnen met inrichten. Je zult zien dat een geheel schoongemaakte badkamer er weer fonkelnieuw uitziet! Zeker in combinatie met een nieuwe inrichting kun je vaak weer jaren vooruit zonder dat je vele duizenden euro’s neer moet tellen voor een nieuwe badkamer!

You Might Also Like