Inrichting

Accessoires voor op de bijzettafel

19 juni 2019

Bijzettafeltjes zijn populairder dan ooit. Ze worden vaak vervangen voor de traditionele salontafel. En dat is ook niet zo gek, want ze zijn ontzettend praktisch. Een bijzettafeltje biedt ruimte voor je kopje thee, een tijdschrift of afstandsbediening. Maar je kan een dergelijk tafeltje ook gebruiken als podium voor de mooiste woonaccessoires. In deze blog geven we je graag wat inspiratie voor accessoires op een bijzettafeltje.

Planten

Planten zijn ideaal om op een bijzettafel te zetten. Dit kan een grote plant zijn, maar ook kun je meerdere bloempotjes met elkaar combineren. Te denken valt aan kleine groene vetplanten of cactussen. Ze brengen niet alleen sfeer in huis, maar ook zijn ze gemakkelijk te verzorgen.

Boeken

Boeken zijn niet alleen om te lezen. Soms heeft een boek een prachtige kaft, waardoor ze gewoon gezien mogen worden. Dit kunnen prachtige fotografieboeken zijn die bomvol inspirerende foto’s zitten waar je urenlang doorheen kunt bladeren. Maar ook boeken over interieur of mode zijn de moeite waard om op je bijzettafel neer te leggen.

Verlichting

Verlichting zorgt voor sfeer als het donker is. Een bijzettafeltje kun je gebruiken om een lamp op neer te zetten. Met een tafellamp kun je eenvoudig een donkere hoek in je woonkamer meer sfeer geven. Kies voor een opvallende of prachtig vormgegeven tafellamp, zodat het overdag ook een Eye catcher vormt.

Plaids

Plaids zijn ideaal voor de momenten wanneer je het koud hebt. Kruip lekker onder een plaid op de bank tijdens een film. Naast dat een plaid praktisch is, zien ze er ook nog eens sfeervol uit. Een plaid wordt dan ook vaak gebruikt als een woonaccessoire. Leg de plaid neer op de leuning van je bank of op een van je bijzettafeltjes.

Kaarsen

Een kaars is zo’n accessoire die je overal ziet terugkomen in je interieur. Vaak worden kaarsen geplaatst op de salontafel, eettafel of naast de televisie. Maar natuurlijk kun je ze ook gewoon op een bijzettafel plaatsen. Kaarsen zorgen net voor dat beetje extra sfeer en warmte in je huis.

You Might Also Like