In en rondom huis

5 tips om je motor veilig thuis te stallen

29 april 2022
motor veilig thuis stallen

Wanneer je op een ultieme wijze van je motor wilt genieten, vergeet je al gauw belangrijke dingen van deze unieke hobby. Een van de aspecten die frequent over het hoofd worden gezien, is de stalling. Daarom ontdek je hier vijf tips zodat je op een veilige manier je motor thuis stalt, bijvoorbeeld via een motor paddock stand.

1. Kies voor een goed slot

De eerste tip voor het veilig thuis stallen van een motor, is door een goed slot te gebruiken. Met een goed motorslot weet je namelijk zeker dat je motor op dezelfde plaats blijft. Dit geldt niet alleen doordat de motor vast zit, maar ook omdat het onmogelijk is voor andere personen om je motor te stelen.

2. Haal een betrouwbaar alarmsysteem

Een andere tip om je motor veilig te stallen thuis is door voor een betrouwbaar alarmsysteem te kiezen. Daardoor weet je onmiddellijk wanneer een dief aan je motor zit. Op deze manier kun je probleemloos slapen.

3. Beveilig je opbergplek

Een derde tip om veilig je motor thuis te stallen, is door een opbergplek te hebben die beveiligd is. Deze beveiliging kun je op allerlei verschillende manieren invullen. Denk aan deuren met een goed slot waar men moeilijk bij kan. Ook is het slim om een camera te plaatsen op de opbergplek. Zo weet je altijd wat er aan de hand is.

4. Maak gebruik van een vloeranker

Een vierde tip bij het veilig stallen van een motor in je huis, is door van een vloeranker gebruik te maken. Een vloeranker houdt namelijk de motor goed vast. Daardoor valt het niet weg. Je motor blijft hoe dan ook stabiel, zelfs als je in een gebied met seismische activiteit in de provincie Groningen zit.

5. Kies voor een opberghoes

Tot slot is het slim om voor een opberghoes te kiezen wanneer je jouw motor veilig wilt stallen. Een opberghoes van een plek als Boonstra Parts beschermt je motor tegen elementen als vuil en vocht. Zo heb je wanneer je weer wilt gaan rijden gegarandeerd een prachtige motor.

You Might Also Like