Elektronica

2 leuke gadgets voor in huis

31 oktober 2018

Tegenwoordig zijn er talloze gadgets verkrijgbaar, die je woning nog moderner en interactiever kunnen maken! Wie heeft er niet gehoord van Internet of Things en de mogelijkheden die dit mensen biedt? In dit artikel beschrijven we twee gadgets, die je leven in huis nog makkelijker kunnen maken. Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van een koelkast met een display? Of wat te denken van een plaat die in de keuken geïmplementeerd kan worden, die voor de toevoer van stroom naar apparaten zorgt? Met zo’n plaats is het niet langer noodzakelijk om nog stroomkabels te gebruiken. Het maakt de keuken nog moderner! Ook een robotstofzuiger en de slimme thermostaat zijn voorbeelden van handige gadgets voor in huis.

Een koelkast met een display gebruiken in huis

Een van de modernste gadgets voor in huis, is een koelkast met een geïntegreerd display. Het display toont je het laatste nieuws, maakt het mogelijk om takenlijsten voor gezinsleden op te stellen, enzovoorts. Op deze manier weet je altijd wat er speelt in de wereld en binnen je gezin, als je in de ochtend een pak melk of bijvoorbeeld sap pakt! Onder meer Samsung houdt zich momenteel bezig met de ontwikkeling van deze koelkasten. Wie voor deze gadget kiest moet rekening houden met een flinke investering.

Maak je huis schoon met een robotstofzuiger

Een goedkopere gadget voor in huis is de robotstofzuiger. Dit type stofzuiger is niet helemaal nieuw meer, aangezien er steeds meer aanbieders van deze stofzuigers zijn. De robotstofzuiger is van talloze sensoren voorzien, die voorkomt dat het apparaat tegen meubels rijdt. Je kunt vaak zelf instellen op welk moment van de dag het apparaat een ronde door het huis moet maken. Na deze ronde kan het apparaat eenvoudig worden opgeladen met een centraal oplaadstation. Schoonmaken in huis was nog nooit zo leuk!

You Might Also Like