In en rondom huis

Zo vermaak je jouw kat als je niet thuis bent

2 juli 2020

Als je op zoek bent naar een manier om je kat te vermaken zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over wat voor soort meubels er op de grond zouden komen, dan is dit de plek om te zoeken. Als je een katachtige vriend hebt, weet je dat ze altijd iets nodig hebben om op te springen, dus hier zijn enkele opties voor jou. Denk bijvoorbeeld aan een krabpaal

 

Meubels voor de kat

Kattenmeubels zijn niet zo duur als vroeger, dus als u iets nodig heeft waar uw huisdier op kan springen, moet je iets vinden dat binnen uw budget past. Bij het kopen van meubels voor katten kopen de meeste mensen goedkope plastic stukken waar de kat op zal springen. Deze meubels zien er voor het grootste deel uit als een plexiglas bord met een aantal soorten ontwerpen erop. Je kunt deze kopen bij winkels waar het kattenbakvulling, speelgoed en andere accessoires worden verkocht, evenals bij veel warenhuizen.

 

Een extra bed of kussen

Een manier om jouw kat te vermaken als je niet thuis bent, is door iets te gebruiken dat kan dienen als een extra bed of kussen dat je aan de zijkant van het meubilair kunt hangen. Vaak slapen katten liever op de grond en dit is gewoon hun manier om zich comfortabeler te voelen. Deze items zijn ook geweldig als je ze ziet slapen, omdat je ze niet van de vloer hoeft te halen waar ze normaal slapen.

 

Een krabpaal

Een andere manier om uw kat te vermaken als je niet thuis bent, is door een krabpaal te kopen met verschillende items die hem kunnen helpen krabben. Sommige van deze items zijn veren, bloemen, kattenkruid of hooi. Het kan verleidelijk zijn om te proberen al deze items in elkaar te zetten als een kattenpuzzel, maar in plaats van hier geld aan uit te geven, kun je gewoon een stuk hooi pakken en het met de kattenkruid erin doen, zodat hij of zij de materiaal dat hij of zij het leukst vindt.

 

You Might Also Like