Inrichting

Welke vloer past bij jouw woonstijl?

8 mei 2019

Houd je van een romantisch interieur met veel kleur? Of ben je meer van de industriële stijl met robuuste meubels? Welke woonstijl je ook hebt, bij iedere stijl past een andere vloer. Van tijdloos laminaat tot een moderne gietvloer. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en dit maakt het soms erg lastig om de juiste vloer te kiezen. Wij vertellen je welke opties je allemaal hebt en helpen je bij het maken van een vloerkeuze.

Tijdloos

Vind jij het leuk om af en toe te spelen met verschillende stijlen? Of voel jij je het meeste thuis in een tijdloos interieur? Kies dan voor een simpele vloer met een neutrale kleur. Denk bijvoorbeeld aan laminaat in een mooie lichte kleur. Houd je meer van donker? Donker hout past ook heel goed in een tijdloos interieur. Als de vloer een neutrale uitstraling heeft, kun je hier ontzettend veel stijlen mee combineren. Houten meubels passen er bijvoorbeeld goed bij, maar ook meubels in metaal- en grijstinten passen prima bij een basic vloer.

Landelijk

Bij landelijk denken we aan het buitenleven en natuurlijke materialen. In een landelijk interieur wordt dan ook vaak een lichte vloer geplaatst. Als basis is een houten vloer met een duidelijke houttekening een goede keuze. Je kunt kiezen voor echt hout, maar laminaat of PVC is ook een goede optie. De prints van PVC-vloeren zijn tegenwoordig zo levensecht dat het net lijkt of je echt hout in de kamer hebt liggen. Houd de vloer het liefst een beetje mat, dit versterkt de natuurlijke uitstraling.

Industrieel

Ben jij fan van de industriële look? Wil jij het liefst je hele huis vol hebben staan met robuuste en metalen meubels? Dan past de gietvloer perfect bij jouw woonstijl. Met een gietvloer geniet je van de betonlook, terwijl je alle voordelen hebt van een kunststof vloer. De vloer is slijtvast en ook nog eens stofvrij. Perfect voor een gezin. Als je voor een gietvloer kiest, kun je helemaal zelf bepalen hoe deze eruit komt te zien. Gietvloer Rotterdam bied je zowel hoogglans als matte gietvloeren aan. In de showroom kun je verschillende kleuren kiezen.

You Might Also Like