Grote klussen

Vocht of schimmel in huis? Kies voor een vochtspecialist!

27 juli 2017

Heb je last van vocht of schimmel in huis? Beide kunnen enorm veel problemen veroorzaken. Vocht en schimmel is niet alleen slecht voor je woning, het is ook nog eens schadelijk voor je gezondheid.

 

Op het moment dat je ontdekt of vermoed dat je last hebt van vocht of schimmel is het belangrijk dat je snel handelt. Bekijk zelf de situatie, zoek informatie en bel een specialist die meteen actie kan ondernemen.

 

De oorzaak van schimmel is altijd een vochtprobleem, het kan bijvoorbeeld een buitenmuur zijn die vocht doorlaat. Vaak is de isolatie van de muur heft probleem, deze kan ontbreken of niet goed genoeg zijn.

 

Lekkages kunnen ook schimmels en vochtproblemen veroorzaken. De schimmels kun je gemakkelijk zelf (tijdelijk) verwijderen. Maar binnen korte tijd zal er opnieuw schimmel ontstaan, omdat het vochtprobleem niet opgelost is.


Wij raden daarom altijd aan om een vochtspecialist in te schakelen die het vochtprobleem, en eventueel de schimmel, permanent kan verwijderen. Zo wordt het probleem opgelost voor langere tijd en zal je geen last meer van vocht hebben.

Vochtspecialist met keurmerk

Als je verstandig kiest voor een vochtbestrijder dan is het belangrijk om te kijken naar een keurmerk, zo weet je dat het bedrijf professioneel en volgens de regels werkt. Ook is het belangrijk om te kijken

You Might Also Like