Sfeer

Tips voor het inrichten van je drankkast in je huis

1 november 2019

Het is natuurlijk heerlijk om in huis een drankje te nemen. Het is fijn om een koud biertje te nemen op een zomerse dag en ook een cognac als je een stevige winterse wandeling hebt gemaakt. Natuurlijk kan het ook een glas wijn zijn of een heerlijk likeurtje. Er zijn veel lekkere drankjes te verzinnen om van te genieten. Een drankkast inrichten in huis is daarom nog niet eens zo’n slecht idee. Zorg dat het mooi vol staat met de juiste glazen. Bierglazen bestellen of cognac en wijnglazen uitkiezen voor in de kast is een slimme set. Graag delen we onze tips voor een mooie drankkast.

De kamer afscheiden met een drankkast

Het is niet nodig om een drankkast weg te moffelen in een hoekje van de kamer. Iedereen mag wel weten dat je van een glaasje houdt. Toch? Het is zelfs een goed idee om een drankkast te gebruiken als scheidingswand. Zeker als je een open keuken hebt is het een mooi idee. Het vormt dan bijna een natuurlijke afscheiding tussen de keuken en de woonkamer. Ook kun je een leeshoekje gaan bouwen. Een heerlijk glas sterke drank en een goed boek zal iedereen goed doen. Het is volop genieten!

Een gezellige bar in huis

Wanneer je de de ruimte hebt is het natuurlijk geweldig om een kleine bar in huis te maken. Hier kun je tot in de late uurtjes genieten van elkaars gezelschap. Als het daarna zo laat is rol je gewoon door naar bed om de volgende ochtend goed uit te slapen. Het is voortreffelijk om zo te genieten van een lang weekend. Even ontsnappen aan de normale sleur. Het aantal vrienden zal ook sterk groeien met een gezellige bar in huis. Zolang ze allemaal de drankkast vullen is daar niets mis mee.

You Might Also Like