Inrichting

Tips voor de inrichting van de hal

9 mei 2016

Aan de inrichting van de hal wordt vaak niet genoeg aandacht besteed. Dit is jammer want de hal is vaak de eerste indruk die mensen van een huis krijgen. Bij binnenkomst in een huis wordt door de meeste mensen het eerste oordeel over een interieur in de hal geveld. De rest van het huis moet zeer spectaculair zijn wil je dit eerste oordeel nog doen veranderen. Laat jouw hal niet een paar kale muren met een kapstok zijn met deze tips voor de inrichting van de hal.

Mooie vloeren en muren

De hal is meestal maar een klein oppervlakte. Wanneer de vloeren en muren van de woonkamer zo mooi mogelijk gemaakt worden is het daarom maar een kleine moeite om deze zelfde mooie look ook door te trekken naar de hal. Hierdoor wordt alles één mooi geheel en ook de extra kosten vallen mee wanneer deze twee ruimtes in huis tegelijkertijd onder handen genomen worden.

Accessoires en kasten

Nu dat duidelijk is dat het eerste oordeel van een interieur in de hal gemaakt wordt, besteedt dan ook de nodige aandacht aan de accessoires die je hier gebruikt. Hang bijvoorbeeld een mooi schilderij op waarmee je persoonlijkheid en de stijl van het complete interieur duidelijk wordt gemaakt. Hoewel niet veel mensen denken aan een kast in de hal kan deze toch enorm nuttig zijn. In een kleine dressoirkast kunnen bijvoorbeeld schoenen of paraplu’s uit het zicht worden verborgen en het geeft je meteen een handige plek om je sleutels te bewaren.

You Might Also Like