Inrichting

Hoe gaat interieuradvies in zijn werk?

8 maart 2021

Bij interieuradvies wordt er altijd een zeer goed en passend advies gegeven waar je ook daadwerkelijk wat mee kunt en waar je interieur ook beter en stijlvoller van wordt. Wanneer je ergens woont of werkt wil je natuurlijk dat de omgeving goed bij je past en inspirerend is. Een huis moet voldoen aan voorwaarden als: warmte, rust en gezelligheid. Waarbij een kantoor gezellig, aangenaam en stijlvol moet zijn. Natuurlijk kunnen deze begrippen voor beide gelegenheden gelden, maar worden deze toegewezen op volgorde van belangrijkheid. Het inrichten van dit soort ruimtes is niet altijd even gemakkelijk, maar is wel belangrijk om te doen om zo op een fijne manier te kunnen leven en te kunnen werken. Misschien heb je zelf al geprobeerd om een goede inrichting te kunnen maken, maar is het nog  niet helemaal gelukt of ben je toch niet zo enthousiast als dat je dacht toen je de producten kocht. Het is vaak moeilijker dan je denkt om bepaalde dingen aan elkaar te verbinden. Denk aan het kiezen van een bank die goed past bij je vloerkleed, je vloer, de decoratie voor de ramen etc. Het moet vaak allemaal goed op elkaar aansluiten en daar heb je wellicht zelf niet altijd helemaal een goed beeld bij en oog voor.

Details

Oog voor detail voor een woning, ruimte of werkplek vind je zeker terug bij interieuradvies. Maar ook het grotere geheel wordt door de interieurstylist goed gezien, waardoor het makkelijker wordt om vervolgens de accessoires hierin te plaatsen. Omdat het interieur natuurlijk wel goed moet passen bij de wensen en behoeften van de bewoners en eigenaren is het cruciaal om samen met de stylisten van het interieuradvies om tafel te gaan om alle zaken te bespreken. Daarbij is het belangrijk om te kijken naar de kleuren die je het meest aanspreken, maar ook naar de eisen die je hebt, het budget dat beschikbaar wordt gesteld en daarnaast de begrippen die jij graag terugziet in je inrichting. Denk hierbij dus aan eerder genoemde waarden, zoals warmte, gezelligheid en een stijlvolle inrichting.

Keuzes

Al deze zaken worden eerst met een stylist besproken alvorens de uitvoering plaatsvindt. Dit interieuradvies in Utrecht zal altijd worden gegeven door een ervaren adviseur die samen met de klanten kijkt naar alle mogelijkheden. Het mooie van een advies is, dat niks direct vast staat, waardoor er altijd nog aanpassingen kunnen worden gedaan en je dus niet direct een keuze hoeft te maken die direct wordt doorgevoerd. De uiteindelijke keuze wordt pas gemaakt met het definitieve ontwerp, maar tot die tijd is het interieuradvies geheel vrijblijvend en is er ruimte voor eventuele op- en of aanmerkingen vanuit de klanten, maar ook vanuit de adviseur. Kijk eens voor informatie over interieuradvies op de website van Meininger Interieur.

You Might Also Like