In de tuin

Tijd voor nieuwe tuinmeubelen op je terras?

19 april 2019

Een paar dagen zon in Nederland en iedereen heeft de zomer alweer in zijn bol. Wacht niet te lang met het kopen van tuinmeubelen, voor je het weet ben je te laat. Ondanks dat het nog wel even duurt voor het echt zomer is, staan de tuinmeubelen alweer op een prominente plek in de woonwinkels. Dat betekent dat je er snel bij moet zijn, want voor je het weet zijn de leukste modellen en uitvoeringen alweer uitverkocht.

Nieuwe tuinmeubelen kopen

Zodra de zon schijnt in Nederland komen de tuinstoelen en meubels weer tevoorschijn. Ze worden van zolder gehaald, schoongemaakt en op de perfecte plek gezet. In sommige gevallen heeft de tuinuitrusting van vorig jaar het niet overleefd of ben je toe aan nieuwe tuinmeubelen. Je kunt dan direct in actie komen en ervandoor gaan met het mooiste en relaxte model of je blijft nog even op de oude zitten, in de hoop dat je later deze zomer goedkoper uit bent.

Wees er op tijd bij

Wanneer je er voor kiest om direct in actie te komen, geniet je de hele zomer van je nieuwe tuinmeubelen. In het begin heb je vaak nog keuze uit alle nieuwe modellen waardoor je nooit naast je eerste keus grijpt. Later in het seizoen zijn de populaire en exclusieve modellen vaak beperkt beschikbaar en moet je rekening houden met een langere levertijd. Voordeel is wel dat je vaak kunt profiteren van een leuke aanbieding.

Buitenhaard op het terras

Vind je het nog te koud om buiten te zitten of wil je later tot in de latere uren, wanneer het kouder wordt, blijven zitten? Koop dan een buitenhaard voor op je terras. Dan kan je tot in de late uurtjes ontspannen buiten blijven zitten ook wanneer het buiten soms nog wat te koud is.

You Might Also Like