Styling

Steenstrips: een perfecte toevoeging

4 mei 2016

Zoekt u iets moois voor uw woonkamer of tuin? Een keer wat anders dan een saaie wand in de woonkamer, of de zoveelste witte muur? Kijk dan vooral niet verder. Streenstips is een prima alternatief voor aan je muur, en een leuke toevoeging voor elke kamer, en zelfs ook voor in de tuin.

Eye catcher
Zoek je een echte eyecatcher? Kies dan eens voor een steenstrip. Er zijn genoeg verschillende soorten, niet alleen qua kleur maar ook qua samenstelling. Zoek je een traditionele steenstrip, of eerder een keramische? Bij winkels zoals Trendia is het assortiment gigantisch, zodat jij ook de mogelijkheid hebt om je huiskamer compleet te maken. Het geeft je de mogelijkheid om een unieke sfeer neer te zetten in elke ruimte.

De website

Deze steenstrips zijn makkelijk en snel te bestellen via de website. Je hoeft alleen maar een keuze te maken uit het wijde assortiment en het te bestellen. Door middel van verschillende betaalmogelijkheden kunt u de betaling voldoen. Het is zowel mogelijk om de betaling via PayPal te verrichten, als vanuit een traditionele factuur. Dit duurt alleen wel wat langer. Zodra de bestelling is geplaatst, wordt alles zo snel mogelijk naar u toe gestuurd: binnen vierentwintig of achtenveertig uur. De ontzettend snelle service zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk kan genieten van jou prachtige stenen muur.

Brede keuze
Maar Arcardia biedt niet alleen steenstrips, ze hebben ook een wijde keuze aan allerlei andere artikelen. Deze hoef je ook echt niet alleen te plaatsen in de tuin, want ze zijn geschikt voor alle plekken in de kamer. Wat dacht je van een mooie tegel, recht in het midden van de muur van de keuken? Het geeft een unieke look die een normale vaas of iets anders niet kan geven.
Jezelf onderscheiden
Steenstrips geven je de mogelijkheid om je te onderscheiden, op een manier waarop een normale vaas of schilderij dat niet zou doen. Een stenen muur geeft een andere look aan een kamer. Kies dus ook een keer voor iets anders, in plaats van voor de zoveelste saaie muur in je woning. Een stenen muur geeft een kamer een andere persoonlijkheid, vanwege het warme uiterlijk.

Een andere keuze
Maak eens de andere keuze, en kies een steenstrip van Arcadia. Geef uzelf de mogelijkheid om een unieke sfeer neer te zetten in uw woonkamer. De bestelling is zo gedaan. Als je nog niet helemaal zeker bent van uw keuze, sturen ze eerst een gratis sample naar je toe, zodat je een goed idee kunt krijgen van wat je in huis haalt. Met Arcadia haal jij echt een uniek product in huis. Doe jezelf dus een plezier, en kies iets unieks. Het zal je niet spijten.

You Might Also Like