Inrichting

PVC vloer in Veenendaal kopen

28 oktober 2020

Bent u op zoek naar een pvc vloer in Veenendaal? Bezoek dan eens de winkel van Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal. Hier heeft u maar liefst de keuze uit meer dan 200 verschillende soorten en kleuren PVC vloeren.

De interieurspecialisten van Van Kooten geven u graag advies op maat om de perfecte PVC vloer voor uw woning te vinden.

 

 

Soorten PVC vloeren in Veenendaal

In de 400m2 grote showroom van Woninginrichting van Kooten treft u altijd een pvc vloer, die bij u past. U heeft de keuze uit click PVC of verlijmd. Met name in appartementen wordt click PVC vaak toegepast. Ook heeft u de keuze uit diverse structuren en patronen. U heeft de keuze uit een hout- of betonlook. Bovendien kunt u de houtlook geleverd krijgen in de standaard rechte plank, maar ook in de populaire patronen visgraat en Hongaarse punt. Al deze PVC vloeren wordt standaard geleverd met een PU coating, waardoor u verzekerd bent van extra slijtvastigheid en jarenlang kunt genieten van deze PVC vloer.

 

PVC vloeren in combinatie met vloerverwarming

Geniet van de aangename warmte van een vloerverwarming. Aangezien PVC vloeren relatief dun zijn en direct op de vloer worden gelijmd, is een pvc vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. Heeft u nog geen vloerverwarming? Wij kunnen naast de PVC vloer ook de vloerverwarming voor u regelen.

 

 

Daarom kiest u voor een pvc vloer

PVC vloeren zijn populaire vloeren en kent veel voordelen. Ook in appartementen worden PVC vloeren vaak toegepast, aangezien het een stille vloer is.

Ook zijn PVC vloeren onderhoudsvriendelijk, slijtvast en vochtbestendig, waardoor je nauwelijks vlekken krijgt. Tevens zijn PVC vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming- en koeling. Klik hier om alvast een impressie te krijgen van de verschillende soorten PVC vloeren, die Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal te bieden heeft.

You Might Also Like