Kamers

Met naamstickers maak jij dingen extra persoonlijk

14 april 2016

Bas, Karin, Jimmy, Anne, Mark of Nienke. Een naamsticker is prachtig om te plakken op de deur van de kamer van jouw kind. Zo wordt de kinderkamer extra persoonlijk. Maar welke sticker moet je nou kiezen? En welke sticker zou jouw kind mooi vinden? Allemaal lastige dillema’s, maar niet als jij de stickers gewoon zelf ontwerpt!

Hoe werkt dat ontwerpen precies?

Heel simpel, met de zogenoemde editor kun jij makkelijk de stickers zelf ontwerpen. Is jouw zoontje voetballiefhebber kies dan bijvoorbeeld voor het logo van zijn favoriete club, met zijn eigen naam erin verwerkt natuurlijk. Of houdt jouw dochter van dansen, kies dan voor een mooie ballerina met haar naam ernaast. Als je iets minder tijd hebt om een compleet ontwerp te maken, kun jij ook met gemak een standaard ontwerp kiezen, alles wat jij dan hoeft te doen is de naam in te voeren. Een leuke afbeelding en goed lettertype is al voor jou gekozen. Iets makkelijker dus dan zelf ontwerpen, maar deze ontwerpen zijn wel mooi! De stickers zijn leuk om op de deur van de kinderkamer te plakken maar ook op andere plekken zijn leuk om stickers te plakken, bijvoorbeeld op de fiets van het kindje. Zo is de fiets extra persoonlijk, en herkenbaar. Jij hoeft niet persé te kiezen voor de naam van het kind, maar ook de naam van zijn of haar held is leuk, bijvoorbeeld een mooie sticker waar ‘Messi’ of ‘Justin Bieber’ op staat.

Nog veel meer andere stickers

Niet alleen naamstickers zijn zelf te ontwerpen. Maar denk ook eens aan andere sticker zoals raamstickers. Deze stickers zijn geschikt voor op de ramen en hebben dus eindeloze doeleinden, denk eens aan jouw huisnummer bij de voordeur plakken. Maar ook voor bedrijven zijn deze stickers aantrekkelijk, zij kunnen namelijk hun winkelpand beplakken met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of informatie over een sale.

You Might Also Like