Badkamer

Goede badkamer verlichting kiezen

12 april 2016
Badkamer verlichting

U heeft een nieuwe badkamer, deze is erg modern en stijlvol, maar wat moet u nu doen met de verlichting? LED verlichting is de perfecte verlichting voor uw badkamer, maar we geven u graag wat tips over hoe u de beste keuzes maakt voor de perfecte verlichting!

De afwegingen die u zult maken zullen vooral gericht zijn op de vragen ‘hoeveel verlichting moet ik hebben?’, ‘moeten de lampen waterdicht zijn, of spat dicht?’. In dit artikel vertellen we u meer over het kiezen van de beste badkamer verlichting voor uw perfecte badkamer.

Bij de douche

In de douche willen we graag veel licht, want dit is de plek waar we vaak wakker worden. We worden dan het liefst wakker met veel licht, want dit straalt een positief gevoel uit. Wij raden daarom aan een led lamp of spot te kiezen met een hogere wattage, door de hogere wattage zal de verlichting feller en meer aanwezig zijn.

Het bad

Als we in bad gaan, houden we normaliter meer van sfeer verlichting. Dus wij raden aan om boven het bad een goede LED dimmer te nemen, zodat de verlichting feller kan zodra u de badkamer gebruikt om uzelf klaar te maken. En zodra u in bad gaat, kunt u de verlichting wat dimmen om zo meer te kunnen genieten van de sfeer die u creëert.

De wastafel

Als u zich gaat scheren, tanden poetst, make-up aanbrengt of bezig bent met het klaarmaken op andere wijze, u wilt graag veel licht. Dit licht moet niet al te flets zijn, want dan beïnvloedt het uw make-up. Maar u wilt ook dat de verlichting erg breed is en een groot oppervlak bedekt. Want als dit niet gebeurt krijgt u schaduwen in uw badkamer, dat kan erg vreemd overkomen.

LED advies

Wij adviseren u graag over uw verlichting in de badkamer of ergens anders in huis. Kijk op www.letsleds.nl voor gericht LED advies, neem contact met ons op of praat met ons via de chat.

You Might Also Like