Badkamer

Tips voor een prettige woonsituatie

5 maart 2019

Er zijn verschillende factoren, die bijdragen aan een prettige woonsituatie. Zo is het belangrijk om meubels in dezelfde stijl bij elkaar te zoeken, om een onnodig groot contrast tegen te gaan. Daarbij kan het slim zijn om verschillende houten meubels aan je interieur toe te voegen. Hout heeft een warme, sfeervolle uitstraling! Neem bijvoorbeeld een mooie houten eettafel. De houten eettafel kan eenvoudig gecombineerd worden met moderne, landelijke of klassieke eetkamerstoelen. De diversiteit aan houten eettafels maakt, dat je altijd een tafel bij je huidige interieur vindt.

Zorg voor een goede ventilatie in huis

Naast het gebruik van houten meubels om een gezellige sfeer te creëren, kan ook het gebruik van een ventilator slim zijn. Kies bijvoorbeeld voor een badkamer ventilator om nare geurtjes snel af te kunnen voeren. Ook draagt een ventilator bij aan het afvoeren van condens. Dit is niet alleen prettig om het beslaan van de spiegel tegen te gaan. Ook wordt waterschade aan de badkamer zo voorkomen! Naast het gebruik van een ventilator in de badkamer, kan zo’n ventilator ook in de keuken of slaapkamer goed van pas komen. In de slaapkamer kan de ventilator voor koele lucht zorgen. Iets wat zeker tijdens de warme zomerdagen prettig is.

Een leuke kleur op de muur voor meer sfeer

Eerder werd al beschreven dat het gebruik van hout bij kan dragen aan een gezellige sfeer in huis. Met hout alleen ben je er vaak echter nog niet! Overweeg ook om de muren van een leuke kleur te voorzien. Je kunt muren verven, behangen of bijvoorbeeld beplakken met muurstickers. Door de muur een kleurtje te geven, komt deze minder snel op je af. Daarbij maakt het ruimtes nog gezelliger!

Tip: voorzie de muur van leuke accessoires, zoals een combinatie van fotolijstjes, een schilderij of bijvoorbeeld een mooie klok.

 

You Might Also Like