In en rondom huis

De brievenbus is onmisbaar, maar welke kies je?

14 april 2016

Ondanks dat er steeds minder post verstuurd wordt heb jij jouw postbus nog dagelijks nodig. Reclamefolders, kerstkaarten, de krant, en andere poststukken worden dagelijks weer door de krantenjongen of de postbode bij jou bezorgd. Dit blog gaat natuurlijk over een mooi design in en rondom huis, maar welke bus kies je nou precies. Want zo’n lelijke plastic bak met een gleuf stop je natuurlijk het liefst zo goed mogelijk verstopt tussen de struiken.

Er is hoop

Bij een brievenbus zal je niet meteen denken aan design, maar er is hoop. De laatste jaren is design ook in brievenbusland ontdekt. Niet zo gek want wees nou eerlijk, als jij een mooie tuin hebt, wil jij daar natuurlijk ook gewoon een mooie brievenbus in hebben staan. Neem nou de kolombrievenbus, deze heeft een authentieke uitstraling, en past om die reden perfect in een tuin die ook een ietwat klassieke uitstraling heeft. Voor de wat strakkere moderne tuinen, zijn er de rvs-bussen. Deze hebben een prachtige moderne uitstraling. Het Finse merk Bobi, maakt prachtige bussen die in iedere tuin passen. De Bobi bussen hebben een herkenbare vorm en zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Dus als jij kiest voor een goede postbus, hoef jij hem echt niet meer te verstoppen, maar wordt de bus juist deel van jouw tuin. Scheelt de postbode ook weer een hele zoektocht.

Post ontvangen op de deurmat

Er zijn mensen die in de tuin geen ruimte hebben voor een vrijstaande bus, of juist een bewuste keuze maken om de post direct op de deurmat te ontvangen. Voor deze mensen zijn er de brievenbuskleppen. Een gleuf in de deur is het niet meer te noemen, want de kleppen zijn verkrijgbaar in een mooi design, en gemaakt van diverse materialen. Voor vele is de tocht de reden om niet te kiezen voor een brievenbusklep, gelukkig zijn er ook tochtweringen verkrijgbaar, zo laat jij de post naar binnen, maat zorg je wel dat de koude lucht buiten blijft.

You Might Also Like