Grote klussen

Maatwerk gietvloeren naar wens gerealiseerd

4 januari 2016

Gietvloeren werden voorheen gezien als vloeren die eigenlijk alleen gepast waren voor ondernemingen. Voor in werkplaatsen, op kantoren, machineparken en bedrijfskantines zijn gietvloeren dan ook een uitstekende optie. Toch, gietvloeren komen ook steeds meer in trek bij de particulieren en steeds meer woonhuizen worden voorzien van maatwerk Gietvloeren met vloercoating naar wens. Het is dan ook het feit dat de gietvloeren naar wens kunnen worden gerealiseerd dat ervoor zorgt dat deze vloeren steeds vaker worden verkozen boven andere soorten vloeren. Dit komt met name door de mogelijkheden die deze vloeren bieden, u kunt volledig naar eigen inzicht bepalen hoe de vloer er uit komt te zien, stele en lijstje op van uw wensen en laat een duurzame maatwerk vloer aanbrengen!

Gietvloeren naar wens laten toepassen

Het is een groot voordeel dat u een gietvloer naar wens kunt laten realiseren door een professional. Hierdoor is het goed mogelijk om de vloer perfect aan te passen aan de stijl van uw interieur. Een landelijk interieur vraagt immers om een andere vloer dan een klassieke vloer, om maar een voorbeeld te noemen. Gietvloeren kunnen worden gerealiseerd in een waaier aan kleuren, van licht tot donker en van standaard tot uniek. U heeft hier volledig zelf de keuze in.

Uw vloer als één geheel

Daarnaast leent de gietvloer zich ook uitstekend om er eventueel onderbrekingen in aan te brengen wanneer u dit wenst. Zo ziet u in de gietvloeren van parkeergarages vaak verkeersaanwijzingen, zoals pijlen en maximum snelheden, in de vloer aangebracht. Dit principe is ook mogelijk bij een gietvloer naar wens in uw woning.

Een gietvloer die bij u past

U kunt een gietvloer naar wens laten aanbrengen in uw woning. Hierbij kunt u alle ruimten in de woning van dezelfde kleur gietvloer laten voorzien, maar u kunt uiteraard ook variëren. De gietvloeren lenen zich uitstekend voor maatwerk, en daar kunt u uiteraard uw voordeel mee doen.

Gietvloer

You Might Also Like