Inrichting

Maak je woning mooier met schilderijen en kunst

17 januari 2020

Maak een belangrijk stijlstatement met grote muurkunst en woonaccessoires.

Een leegte tekenen over hoe je die lege muur in je huis kunt opvullen? Maak je geen zorgen, want we hebben je(re) muren bedekt! Overweeg grootschalige kunst om te passen en uw ruimte te vullen!

Hoewel we allemaal van een grote galeriemuur houden, hebben ze soms niet de impact die u zoekt. Echter, het kiezen van één groot kunstwerk om op te nemen kan een ‘wow-factor’ naar een ruimte brengen zonder al te veel spijkergaten in je muur te maken. Grote stukken trekken de aandacht, vullen de ruimte visueel op, en ze kunnen ook voorkomen dat de kamer er te druk en chaotisch uitziet.

Hoe kies je grote wandkunst?

Grote wanddecoratie is ook een makkelijke manier om de rest van uw kamerdecor te verankeren. Neem uw gewenste kleurenpalet op in de grootschalige kunst en kies andere kunst-, decor- of meubelstukken die bijpassend zijn. Kies een schilderij of print van je favoriete kunstenaar, een wandsculptuur, grote spiegel, ingelijste familiefoto of canvaswandkunst om je muur te decoreren en de vibe in je kamer te plaatsen.

 

Een keuze voor het vullen van de lege ruimte op je muren en het tonen van je artistieke oog op hetzelfde moment wordt getoond door het selecteren van een schilderij van een favoriete kunstenaar of een nieuw ontdekt schilderij! Aangepaste kunstwerken zijn eenvoudige ideeën om visuele interesse in de kamer te wekken en je persoonlijkheid en stijl te laten zien.

 

Canvas muurkunst is een geweldig idee als je iets wilt dat je persoonlijkheid laat zien, maar zonder de dure prijs die met veel maatwerk wordt geleverd. Plus, met veel stukken canvas kunst, hoeft u zich geen zorgen te maken over het inlijsten ervan, omdat het beeld helemaal rond het frame gewikkeld is. Als u een afbeelding of scène die u leuk vindt niet kunt vinden, zullen veel bedrijven een foto naar keuze op een canvas afdrukken!

 

Als je smaak in kunst voortdurend verandert, beschouw dan iets wat tijdlozer is als een grote muurschildering; een spiegel. Spiegels zijn ook een goede keuze voor kleine ruimtes, omdat ze het licht reflecteren en uw kamer groter kunnen laten lijken. Als je je zorgen maakt over het feit dat je grote gaten in je muur moet maken om een zware spiegel op te hangen, denk dan aan een staande spiegel die tegen de muur leunt!

 

Als je wat textuur aan je muren wilt toevoegen, kies dan voor kunst gemaakt van materialen zoals metaal, hout, glas, stof of zelfs garen! Metalen wanddecoratie valt echt op in een ruimte en voegt dimensie, textuur en glans toe aan uw ruimte. Macrames of stoffen wanddecoraties zijn geweldig voor ruimtes in bohemienachtige stijl en zijn ook een geweldig doe-het-zelf project!

 

Als u de wereld wilt laten zien hoe geweldig uw kinderen, echtgenoot, huisdier of andere familieleden zijn, blaas dan uw favoriete foto op om in te lijsten en op te hangen! Vind een leuke en interessante lijst die past bij de rest van je kamerinrichting om het allemaal samen te binden, bonuspunten als het kleurenschema van de foto ook bij je kamer past! Wil je het een beetje opschuiven? Druk een zwart-wit foto af en plaats hem in een felgekleurd kader.

 

Ben je benieuwd naar meer informatie over schilderijen en kunstwerken? Neem dan eens een kijkje bij Meubella, een webwinkel in meubelen. Zij bieden mooie producten voor een scherpe prijs.

Wandkunst serie

Als het kopen van een groot schilderij, prent of ander stuk eng lijkt, overweeg dan het kopen van een muurschildering serie! Wandkunst series zijn twee tot vier stukken die je naast elkaar hangt. Ze kunnen ofwel één beeld zijn dat op meerdere doeken is opgebroken, ofwel kunnen het stukken zijn die elkaar aanvullen. Wandkunst series zien er geweldig uit boven banken of eettafels of in lange gangen.

You Might Also Like