Buitenleven

Luxe op vakantie? ga naar een glamping

29 december 2020

Een hotel of appartement op vakantie vind u net niks, en kamperen bent u zat. 

Een glamping is hiervoor de juiste oplossing ! Op een glamping heeft u een eigen grote safaritent met bedden, eigen keukentje en meubels. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u bent zijn er verschillende soorten glamping tenten. De ene tent heeft een eigen badkamer en de ander moet de badkamer delen in een publieke toiletruimte. Alle tenten hebben wel een eigen zit lounge gedeelte, wat erg fijn is om heerlijk tot rust te kunnen komen.

 

Glampings in Nederland

Glampingen wordt steeds meer bekend onder de Nederlanders, er komen steeds meer campings die aan glampings doen. Veel mensen raken het zat om elke vakantie weer de afwas te doen en de tent weer op en af te bouwen en naarmate hun kinderen ouder worden vinden zij het ook niet meer leuk, en verlangen naar luxe. Glampingen geeft het gevoel alsof je niet officieel aan het kamperen bent maar ook weer wel. Zo heeft een glamptent meer wat van kamperen dan van een huisje/stacaravan.

 

Luxe 

Eigen keukentje, geen meegenomen gas stijl. Lekker liggende bedden, geen luchtbedden meer. Glampingen is het nieuwe kamperen in stijl en luxe. Het maakt uw vakantie veel gemakkelijker en zorgt voor minder stress.

 

Glamping in nederland is meer dan alleen kamperen, er komt luxe bij kijken die u niet gewend bent en het geeft meer sfeer dan wanneer u naar een hotel of appartement gaat. Met uw eigen zit lounge heeft u geen last meer van opklapstoelen die breken wanneer u gaat zitten, en zit veel comfortabeler dan klapstoelen. Wie wilt dat nou niet !? luxe kamperen met een mooie tent en een eigen plekje met veel meer comfort dan origineel kamperen.

 

You Might Also Like