Elektra

Led sensorlampen

10 februari 2017
led sensorlamp

 

Door de opkomst van spaarlampen wordt er al enorm veel geld bespaard op de energiekosten. Toch is het mogelijk om nog meer kosten te besparen. Dit kan door bijvoorbeeld nooit meer onnodig verlichting te laten branden. De led sensorlampen of plafonnieres van Sensorproducten.nl werken in combinatie met een ingebouwde bewegingsmelder. De plafonnieres zijn ideaal voor gebruik in bergingen, werkkasten, trappenhuizen, gangen, garages, hallen en schuren.

Zakelijke toepassing van Led Sensorlampen

De producten in de webshop van Sensorproducten.nl zijn voornamelijk zakelijk van toepassing. De led sensorlampen worden veelal gebruikt in VvE’s, zorg instellingen en bedrijven. Er zijn 2 series verkrijgbaar: Led sensorlampen voor binnen gebruik en voor buiten gebruik.

Uitleg van de verschillende Led Sensorlampen

De LED plafonnieres met bewegingsmelders type 70A en type 77 zijn bede verkrijgbaar in de lichtkleuren 3000k & 4000k. De detectie afstand van de sensor is 6 meter en kunnen gemonteerd worden in een hoogte van 2,2 tot 4 meter. Beide sensorlampen geven onmiddellijk licht, deze hebben geen opstartcurve. De sensor van type 77A is in te stellen op een brandduur van 10 seconde tot 3 minuten. Het type 70A tot 5 minuten. Beide sensorlampen hebben een daglicht regeling zodat overdag de lamp niet onnodig brand. De plafonniere E27 is zelfs geschikt voor normale spaarlampen tot 25W met een grote vitting

Goedkope energiezuinige verlichting

Wilt u vanwege veiligheid toch verlichting aanbrengen maar niet onnodig energie verspillen, kies dan voor de sensor verlichting van Sensorproducten.nl. Ga naar de webshop voor meer informatie en het kiezen van de juiste lampen voor uw ruimtes. Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor advies en vragen. Bel dan 0251-210253 Als u vandaag voor 14.30 uur besteld, heeft u de verlichting morgen in huis!

You Might Also Like