Inrichting

Je huis inrichten vanuit je luien stoel!

26 mei 2016

Binnenkort is het allemaal mogelijk, je huis inrichten vanuit je luien stoel. Want de techniek van virtual reality wordt elke dag beter. Met een vr bril kun je binnenkort je huiskamer, slaapkamer of tuin inrichten zoals jij wilt. Je kunt er dan zelfs alvast doorheen lopen en ervaren hoe het voelt.

Nooit meer lastig kiezen in de bouwmarkt

Ken je dat gevoel, je staat in de bouwmarkt en bent behang of verf voor je muren aan het kiezen en je moet je voorstellen hoe dat zou staan in je huiskamer. Dat is lastig, vooral als je meerdere kleuren tegelijkertijd wilt gebruiken en ook moet inbeelden hoe je meubilair erbij past. Met een virtual reality bril kun je het uittesten, geen gedoe meer en geen foute keuzes. Pas de kleuren aan met 1 druk op de knop en kies de perfecte kleuren.

Eenvoudig een vr-bril gebruiken

Een virtual reality bril lijkt duur en lastig te verkrijgen, maar dat is allang niet zo. Heb je bijvoorbeeld een moderne telefoon van Samsung of Apple dan kun je van je smartphone een vr bril maken. Dat kan met de Samsung Gear vr of de Google cardboard een bouwpakket, waarmee je een kartonnen vr bril kunt maken. Je smarthphone wordt dan het scherm waar je tegenaan kijkt. Door software op je smartphone te installeren kun je gebruik maken van apps en videos. Met deze apps kun je bijvoorbeeld je huis inrichten. Het wordt nu al gebruikt bij het verkopen van huizen, door videos in 360 graden op te nemen en beschikbaar te stellen voor potentiële kopers

You Might Also Like