In en rondom huis

Geniet het hele jaar door van je tuin met een veranda

20 januari 2017

Het liefst geniet je toch het hele jaar door van je eigen tuin? Helaas is het in de winter vaak te koud om buiten te zitten. Toch is het mogelijk om ook in deze tijd van het jaar te genieten van het buitenleven. Hoe? Laat een veranda plaatsen en je kunt voortaan het hele jaar door genieten.

Een volwaardig onderdeel van je woning

Een veranda geeft een heerlijk vakantiegevoel in je achtertuin. Vroeger werd het voornamelijk gebruikt in het voor- en najaar. In de winter was het namelijk te koud om er te zitten en in de zomer weer veel te warm. Echter kun je er door de ontwikkelingen van tegenwoordig perfect het hele jaar door vertoeven. Zo wordt een veranda niet alleen gebruikt om in te zitten, maar wordt het steeds vaker een volwaardig onderdeel van het huis.

Het buitenleven zoals jij dat wilt

Net als de woonkamer wil je de veranda graag naar eigen smaak inrichten. Gelukkig is een veranda daar uitstekend voor geschikt. Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van een veranda? Hieronder zetten we drie uiteenlopende stijlen voor je op een rijtje.

Romantisch

Hou je van een lief en romantische uitstraling? Dan kun je met een veranda perfect uit de voeten. Maak veel gebruik van wit en kies voor een vloer met mooie houten planken. Kleedjes, tierelantijntjes en rozenstruiken passen perfect bij deze stijl. Maak het dromerig door een leuke witte hangstoel en hang mooie lampionnen aan het plafond.

Stoer

Iets stoerder kan natuurlijk ook. Maak gebruik van grote robuuste houten meubelen en hang industrielampen boven de tafel. Wil je jouw buitenverblijf helemaal compleet maken? Plaats dan een gave houtkachel of buitenkeuken op de veranda. Stapel klossen hout tegen de muur en je bent hier in de winter niet meer weg te slaan.

Modern

Ben je meer van strak en modern? Kies dan voor een stevig aluminium systeem met glazen dakplaten. Zo creëer je een moderne uitstraling met heel veel licht. Wat hier perfect bij past is een luxe lounge set en felle spotjes in de vloer. Zo kun je ook als het donker is nog lekker chillen in je eigen buitenwoning.

Een stevige veranda van aluminium

Wil je graag een veranda laten plaatsen? Ga dan op zoek naar een veranda die aan al jouw wensen voldoet. Veranda’s zijn er namelijk in alle soorten en maten. De veranda’s van Horsten Kozijnen zijn van een kwalitatief hoogwaardig aluminiumsysteem en hebben een lange levensduur. Zo kun je nog jaren van de veranda genieten. Kies daarom voor extra wooncomfort en geniet optimaal van jouw tuin tijdens alle seizoenen.

 

You Might Also Like