Vloeren

Een nieuwe look voor uw interieur

23 februari 2016

Bent u aan het nadenken over een nieuwe look van uw interieur of gewoon een kleine opfrissing? Overweeg dan ook eens om uw vloer te vervangen of om een nieuwe laag aan te brengen, met een gietvloer zijn de mogelijkheden ongekend. U kunt hierbij zelf kiezen welke kleur de vloer moet hebben, het is ook mogelijk om de gehele stijl van uw nieuwe vloer op maat te maken, geef uw wensen bijvoorbeeld eens door aan een regionale specialist zoals Gietvloer Rotterdam en u zult versteld staan van de mogelijkheden.

Uw vloer is de basis

Als u uw interieur helemaal om wil gooien, raden we u aan om eens met de vloer te beginnen. De ondergrond is de basis van uw woning en het is natuurlijk niet verstandig om achteraf te bedenken dat u eigenlijk een nieuwe vloer had willen aanbrengen.

Een gegoten vloer

De naam zegt het eigenlijk al natuurlijk, een gietvloer wordt dan ook letterlijk bovenop uw bestaande vloer gegoten. Welke ondergrond u heeft is niet eens zo van belang, de vloercoating wordt vloeibaar gemaakt en toegebracht. Vervolgens is het wachten tot de substantie opgedroogd is, u heeft dan een keiharde vloer die nog super lang mee gaat.

Gietvloeren voegen waarde toe

De meeste mensen kiezen voor een gegoten vloer omdat deze langer mee gaan dan traditionele vloeren. Dit is dus helemaal handig als u al besloten heeft om voor een langere periode een woning te betrekken. Op de lange termijn betaalt u dan helemaal niet veel voor u vloer, reken de prijs per jaar maar eens uit en vergelijk dat met een houten vloer die om de vijf jaar vervangen moet worden. Ook bij een eventuele verkoop van de woning kunt u dit als extra verkoop argument aandragen, een kwaliteit vloer voegt echt waarde toe aan uw woning.

You Might Also Like