In en rondom huis

De voordelen van kunststof gevelbekleding

18 oktober 2018

Ben jij op dit bezig met het bouwen of verbouwen van een woning of schuur en ben je op zoek naar gevelbekleding? Er zijn verschillende soorten gevelbekleding verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor metaal, als je de voorkeur geeft aan een moderne look, of hout, als je liever voor een klassieke look gaat. Het aanbod gevelbekleding is enorm, maar één soort gevelbekleding steekt er met kop en schouders bovenuit: Eurotexx gevelbekleding. Eurotexx gevelbekleding is gemaakt van kunststof en kent veel voordelen ten opzichte van andere soorten gevelbekleding.

Esthetiek

Eén van de grootste voordelen van Eurotexx gevelbekleding is het feit dat Eurotexx het beste van twee werelden combineert. Dankzij Eurotexx gevelbekleding kun je genieten van het mooie uiterlijk van houten gevelbekleding en alle voordelen van kunststof gevelbekleding. Eurotexx heeft een natuurgetrouwe houtstructuur en is vrijwel niet van echt hout te onderscheiden, waardoor de klassieke uitstraling behouden blijft. Dankzij de klassieke uitstraling kan Eurotexx gevelbekleding overal voor gebruikt worden. Van vakantiehuisjes tot tuinschuurtjes en van dakkapellen tot woonhuizen, met kunststof gevelbekleding geniet je van de mooie uitstraling van hout en het gemak van kunststof.

Eenvoudig te monteren

Een ander belangrijk voordeel van Eurotexx gevelbekleding is de eenvoudige montage. Waar andere vormen van gevelbekleding vaak zeer omslachtig gemonteerd moeten worden, is het monteren van Eurotexx gevelbekleding dankzij een simpel kliksysteem een fluitje van een cent. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor dubbel rabat. Dit houdt in dat één paneel twee planken bevat, waardoor het monteren van de kunststof gevelbekleding nog sneller gaat.

Onderhoudsarm

Kunststof gevelbekleding is een onderhoudsarm product. Waar hout regelmatig geschilderd moet worden, is bij kunststof gevelbekleding van Eurotexx af een toe een schoonmaakbeurt voldoende. Kunststof gevelbekleding is uv-bestendig, waardoor er geen verkleuringen optreden en het niet eens in de zoveel tijd geschilderd moet worden.

Een leven lang plezier

Naast het mooie, natuurlijke uiterlijk, de eenvoudige montage en het onderhoudsarme karakter heeft Eurotexx nog een groot voordeel: de lange levensduur. De verwachte levensduur van Eurotexx is 30 jaar. Dankzij het weinige onderhoud en de lange levensduur is Eurotexx gevelbekleding zeer geschikt voor levensloopbestendige woningen. Met Eurotexx gevelbekleding blijft de uitstraling van de gevel van jouw woning net zo klassiek als hout, maar vergt het veel minder onderhoud om de gevel netjes te houden. Eurotexx gevelbekleding is een kosten efficiënte investering die ervoor zorgt dat jij jarenlang onbezorgd kunt genieten van een prachtige, verzorgde en natuurlijk ogende gevel.

You Might Also Like