Styling

De slaapkamer en de keuken

19 november 2018

In deze teksten gaan we ons focussen op twee belangrijke ruimtes in het huis. De slaapkamer en de keuken. Veel mensen de spenderen talloze uurtjes in beide ruimtes. Ze moeten dan ook aan voelen als een prettige ruimte, waar je je thuis voelt. Hoe krijg je dat nou voor elkaar?

De slaapkamer met steigerhout

De slaapkamer is de plek waar je uitrust van een lange dag. Je wilt daar dus het maximale  comfort hebben dat mogelijk is. Een goed bed, rustige kleuren op de muren en een prettige sfeer. Wat goed werkt is steigerhout slaapkamer. Het heeft een hele natuurlijke look en brengt een rustige sfeer met zich mee. Het werkt doorgaans goed met andere meubels en is enorm stevig. Er worden bedden, kasten, nachtkastjes en nog veel meer van gemaakt. Dus als je gecharmeerd bent van het materiaal dan kan je het goed combineren. Denk je dat het wat too much is om de hele kamer voor te gooien ermee? Koop dan je meubels een voor een en kijk vandaar uit verder. Voor het ideale slaapcomfort kan je er voor kiezen om een slaapzak te kopen.  Zo zit je er in ieder geval warmpjes bij in de winter.

De nostalgische keuken

Wie kent ze niet de witjes. Waarschijnlijk hadden je ouders of grootouders ze ook al in huis. Het blijven klassiekers, die maar niet oude mode willen raken. Nog steeds worden de tegels goed verkocht. De witjes tegels keuken, bijkeukens, badkamers en nog veel meer worden overal gebruikt. Het het nostalgische karakter de sleutel achter het succes? Wie zal het zeggen, wat in elk geval wel het geval is, is dat de witjes tegels bijzonder populair zijn.

Lekker combineren

Al met al hebben je een beeld proberen te schetsen van de mogelijkheden wat betreft steigerhout in de slaapkamer en de witjes nog eens aangeprezen. Waarschijnlijk kende je beide al wel, maar nu zeker. Probeer deze stijlen lekker te combineren met andere dingen dat gaat het goed op in de rest van de ruimte. Veel succes met het uitzoeken!

 

 

 

You Might Also Like