Uncategorized

De herfst is het mooiste seizoen van het jaar

15 oktober 2018

Sommige mensen worden somber als de dagen weer korter worden en de herfst zijn intrede doet. Maar dat is helemaal niet nodig. De herfst is juist het mooiste seizoen van het jaar met zijn prachtige kleuren in de natuur. En wat is er nu lekkerder dan na een frisse wandeling in het bos thuis te komen en lekker op de bank te kruipen onder warme en zachte plaids? Een plaid van echte wol of van heerlijke alpacawol blijft ook na lange tijd gebruiken mooi van vorm en kleur en je kunt ze ook gewoon in de wasmachine stoppen, mits je het wasvoorschrift opvolgt.

Een picknick in het bos kan prima in de herfst

Ook als de herfst zijn intrede doet kun je prima gaan picknicken in het bos. Oktober geeft vaak prachtige dagen. Neem een mooie Klippan plaid mee om op te zitten en je meegebrachte lekkernijen op uit te spreiden en je zult heerlijk genieten. Maar ook op je bed als extra warmtebron is een mooie deken een uitkomst. Wassen is lang niet altijd nodig, je kunt een deken ook uitkloppen en in de buitenlucht hangen om weer heerlijk fris te worden.

Kies een deken in mooie herfsttinten

Ben je in een heerlijke herfststemming? Daar hoort dan een deken bij in echte herfst tinten. Bruin, beige, geruit met groen en rood, dat zijn de kleuren waar het in dit seizoen om draait. Maak je huis gezellig met een mooie herfsttafel met zelf gevonden kastanjes, mooie bladeren en eikeltjes en leb op je bank een lekker warme plaid. Zet een grote pot herfstthee, bak lekkere verse koekjes en je dag kan niet meer stuk. Zo ben je helemaal klaar voor de koude maanden van het jaar en zal je er des te meer van genieten.

You Might Also Like