Elektronica

Bosch of toch de Miele vaatwasser?

25 juli 2017

Voor veel mensen die op zoek zijn naar de beste vaatwasser, worden Bosch en Miele vaak in overweging genomen. Er zijn veel overeenkomsten. Beiden zijn erg rustig met roestvrijstalen baden en zijn van Duits afkomst.

Miele Vaatwassers

Miele is een Duits bedrijf dat in 1899 werd opgericht door Carl Miele en Reinhard Zinkann. Miele streeft naar de vervaardiging van hoogwaardige huishoudelijke apparaten en commerciële apparatuur. Het is altijd een familiebedrijf geweest.

Het motto van het oprichter van het bedrijf was “Succes is alleen mogelijk op de lange termijn als men helemaal overtuigd is van de kwaliteit van zijn producten”. Zij zijn de meest geïntegreerde apparaatfabrikant dat verbazingwekkend op een paar procent na al hun vaatwassercomponenten produceert. Het enige wat ze niet doen, zijn de wielen op de rekken. Die worden nog steeds in Duitsland gemaakt volgens de hoogste normen. Dit niveau van controle over de bouwkwaliteit maakt ze een van de minst gerepareerde apparaten in de wereld.

Ze hebben een uniek droogsysteem. In feite is het eigenlijk het beste droogsysteem dat door elke fabrikant wordt aangeboden. De vaatwasser heeft een luchtinlaat die stoom verliest door het aan de koudere kant te trekken.

De beste modellen bieden sensoren die de tijd regelen door temperatuur te detecteren. Het ontplooit ook twee ventilators om de stoom te verdrijven.

Heeft onderdelen nodig voor de Mielen vaatwasser? Kijk dan op Onderdelenwinkel.nl

Bosch Vaatwassers

Bosch Home Appliances maakt deel uit van BSH, Bosch en Siemens Home Appliance Group, gevestigd in München, Duitsland. Als onderdeel van de derde grootste apparatenfabrikant ter wereld, Het heeft ook de enige ware droogcyclus in de industrie.

Als de prijzen vergelijkbaar zijn, koop dan de Miele. Dat gebeurt niet vaak, omdat Bosch kortingen voor pakketten en promoties biedt, terwijl Miele dat niet vaak doet.

Hun fabriek in Noord-Carolina is de grootste apparatenfabriek ter wereld. Zij zijn het meest bekend in de Verenigde Staten voor de stilte van hun vaatwassers.

Bosch domineert branche vaatwassers markt (500-1000 euro) met ongelooflijk efficiënte en vol uitgeruste vaatwassers. Echter, Miele, komt ook met modellen onder de 1000 euro.

Vergelijking

De Bosch en Miele is een zeer goede vergelijking, omdat beide de twee beste afwasmachines hebben. Bosch is meer gedreven dan Miele. Miele is echter het beste duurzame product onder de vaatwassers ter wereld. Het heeft ook het enige ware droogcyclus in de industrie. Als de prijzen vergelijkbaar zijn, koop dan de Miele. Dat gebeurt niet vaak, omdat Bosch vaker kortingen en promoties aanbiedt.

You Might Also Like