In de tuin

Blokhut kopen

24 december 2015

Blokhutten zijn er in alle soorten en maten en kunnen daardoor afgestemd worden op je wensen en behoeften. Wil je een bijvoorbeeld een blokhut met overkapping of een moderne blokhut? Wil je een blokhut met een zadeldak of juist één met een plat dak?

Er zijn veel verschillende merken op de In ons assortiment bieden wij diverse topmerken aan, maar ook blokhutten van eigen maak. Enkele bekende topmerken zijn:

  • Chalet Center
  • Tuindeco
  • Woodvision

Door een blokhut te kopen kan je gebruik maken van de vele mogelijkheden die blokhutten met zich meebrengen. Je kan er een logeerkamer van maken voor je gasten of je kan er gezellig met vrienden of familie tot laat in de avond genieten van een lekker drankje in de tuin. Ook is het mogelijk om een blokhut te gebruiken als bergruimte om je gereedschap, tuinmeubelen of fietsen in op te slaan. Afhankelijk van je doel is het vervolgens weer mogelijk om de wanddikte te kiezen die daarbij past.

Niet elke blokhut past natuurlijk in elke tuin, maar voor elke tuin is er wel een blokhut die past!

Met een gedetailleerde bouwtekening is het mogelijk om de blokhut vervolgens in elkaar te zetten. Uiteraard is het ook mogelijk om de blokhut door professionele monteurs in elkaar te laten zetten. Ben jij die handige doe-het-zelver of juist die onhandige klusser?

De variaties en mogelijkheden op het gebied van blokhutten zijn groot, maar kunnen er ook voor zorgen dat je niet zo goed weet wat voor blokhut je eigenlijk wil. Laat je daarom vooraf goed adviseren door een erkende expert.

You Might Also Like