In de tuin, Planten & Bloemen

Bloempotten maat XXL

8 maart 2017

Wanneer je het leuke idee hebt gekregen om een grote plant in je binnen of buiten interieur te plaatsen is de volgende stap om te bepalen waarin je deze gaat potten. Mocht je deze in je huiskamer of gang willen neerzetten of heb je misschien geen aarde in je tuin en wil je toch wat groen op je stenen plaatsen dan is het vinden van de juiste bloempot het eerste wat je moet doen om ervoor te zorgen dat jouw plant het ook echt vol gaat houden. Niet alleen de maat is hierin belangrijk maar natuurlijk ook het materiaal. De conditie hiervan moet namelijk onder alle omstandigheden optimaal blijven.

Bloempotten maatje groter

De bloempotten XXL zijn in vele soorten verkrijgbaar. Grote bloempotten voor buiten en binnen zijn zowel voor bloemen als planten zeer geschikt. Misschien wil je juist die kleinere bloemen toch op een stoere manier tentoonstellen. Dit kun je dan voor elkaar krijgen door juist voor die grote XXL bloempot te gaan. Bijvoorbeeld het model bloempot genaamd Zoey heeft zowel de functie van eyecatcher als die van functioneel object. Deze is erg geschikt qua materiaal, de kunststof die is gebruikt is namelijk beter bekent als PE en dat staat voor stevig materiaal dat ook nog eens vorst vast is. Vooral in ons koude landje geen onnodige eigenschap.

Duurzame bloempot

Deze bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder de maten D65, H70, D85 en H90. Dit betekent dus dat je de bloempot van je eigen keuze ook direct weer kunt kiezen naar aanleiding van de grote van je eigen plant of bloem. Dit zorgt altijd voor unieke combinaties en dus ook voor de mogelijkheid van een perfect passend item voor in je interieur. Heb je en rustige sfeer in je woonkamer en wil je met je plant en bloempot de aandacht trekken? Dan kun je ervoor kiezen om opvallende kleuren te gebruiken.

Grote bloempotten voor binnen en buiten

Of je bloempot nou binnen of buiten komt te staan, het belangrijkste is dat de pot zijn inhoud, dus de planten of bloemen, de ruimte geeft om te blijven bloeien. Wanneer dit gebeurd heb je de juiste maat te pakken. Ga eerder voor iets groter dan iets kleiner. Ruimte is belangrijk. De plant of bloem moet kunnen aarden. Voor je eigen plezier kun je hierbij de vorm en de kleur van de bloempot zelf bepalen. Voor de plant en voor jou dus het beste resultaat.

You Might Also Like