In en rondom huis

Beton. Een prachtig effect in jouw badkamer

23 september 2016
tegels marmer look

Beton is een materiaal dat steeds vaker wordt toegepast in het interieur van een woning: een betonnen vloer, een betonnen wand, een aanrechtblad of woonaccessoires van beton. Beton is een zeer veelzijdig materiaal en geeft elk interieur net dat beetje extra. Een trend met beton die steeds populairder wordt is beton in de badkamer. Ontdek de voordelen van beton!

Voordeel 1: watervast en breed toepasbaar
Beton Ciré is geschikt voor de gehele badkamer. Niet alleen de vloeren en de muren kunnen bewerkt worden met dit pure materiaal, maar het is ook zeer geschikt voor meubelen. Doordat Beton Ciré cementgebonden is met hars, is het watervast en ideaal binnen een vochtige omgeving als een badkamer. Door beton toe te voegen leg je een rustige basis voor de gehele badkamer.

Voordeel 2: rustgevend en blijvend mooi
Het interieur van een badkamer kan bijdragen aan een puur ontspanmomentje. Natuurlijke, rustige kleuren en materialen versterken dit effect. Niet voor niets is de betonlook badkamer zo ontzettend geliefd. En het materiaal wordt met de tijd alleen maar mooier. Door het spanen en schuren van het beton krijg je de speciale handtekening wat de betonlook zo robuust en eigen maakt. Prachtig, natuurlijk en puur. Combineer deze robuuste materialen met frisse kleuren en levendige accessoires en de badkamer van je dromen is klaar!

Voordeel 3: zeer onderhoudsvriendelijk
Een betonlook badkamer is niet alleen erg mooi om te zien, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Voor het periodieke onderhoud van de betonlook badkamer zijn er bij ons speciale onderhoudsmiddelen te verkrijgen. Voor het dagelijkse onderhoud kunt u met een zuurvrij schoonmaakmiddel schoonmaken, om het Beton Ciré zo min mogelijk te beschadigen.

Enthousiast?
Wil je ook beton in je eigen badkamer? Laat je goed adviseren door een echte specialist in het toepassen van Beton Ciré. Stone Age heeft jarenlange ervaring in het toepassen van Beton Ciré in badkamers. Neem eens een kijkje op de website voor meer inspiratie!

You Might Also Like