Buitenleven

Bedrukt afzetlint aankopen

16 april 2020

Een bedrukt afzetlint zie je niet vaak bij mensen thuis, maar eerder op openbare plaatsen. Je kan een bedrukt afzetlint als waarschuwingslint zien hangen rond een werf bijvoorbeeld. Vaak wordt zo’n lint gebruikt om een werf af te schermen en om aan te tonen dat dat geen plek voor onbevoegden is. Wanneer je dus zelf een huis gaat bouwen, kan je op bedruktafzetlint.nl je eigen lint naar wens laten ontwerpen. Er is keuze in de kleur van het lint, het materiaal van het lint en wat je erop laat drukken. Veiligheid primeert voor alles en daarom kan zo’n afzetlint soms wel noodzakelijk zijn! 

Afzetlint voor evenementen 

Nog een reden om een bedrukt afzetlint aankopen te realiseren, is tijdens een evenement. Vaak worden dan afzetlinten gebruikt om een terrein af te zetten of om bepaalde routes binnen het terrein te creëren. Het leuke aan zo’n afzetlint bedrukken, is dat je er als organisator de namen van je sponsors op kan laten drukken. Handige reclame en je sponsors zullen er zeker en vast blij mee zijn! Ook het bedrukken van logo’s is mogelijk op zo’n afzetlint, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Lopers, Cross Country, Race, Finish, Draaien

Afzetlint voor hulpdiensten 

Wanneer er een ongeluk heeft plaatsgevonden of wanneer er een misdrijf is gebeurd, dan is deze plek vaak een terrein waar onbevoegden niets te zoeken hebben. Om niet constant de mensen erop attent te moeten maken, kunnen de hulpdiensten zoals politie en ambulance, een bedrukt afzetlint gebruiken als waarschuwingslint. Op deze manier kunnen ze een bepaalde locatie afzetten die niet toegankelijk is voor onbevoegde mensen. Als mensen zo’n lint zien hangen, weten ze vaak jammer genoeg al snel wat er aan de hand is en blijven ze vanzelf weg. 

Brand, Boston, Gebouw, Noodsituatie, Brandweerwagen

Hoe bedrukt afzetlint bestellen? 

Indien je om welke reden dan ook een bedrukt afzetlint bestellen wil, is dit heel eenvoudig. Je gaat naar bedruktafzetlint. nl en geeft je wensen qua afzetlint door. Dit houdt in dat je moet aangeven welke breedte en dikte je van lint wil. Hoeveel je nodig hebt, geef je ook best door, zodat er geweten is hoeveel rollen geleverd moeten worden. Daarnaast is de kleur van het lint belangrijk en wat er juist op moet gedrukt worden. Wanneer je dit allemaal hebt gedaan, krijg je meteen een offerte toegestuurd waar je akkoord mee kan gaan. 

You Might Also Like