Huis

Zacht, uiteraard de beste zorg voor je baby

10 december 2018

Hydrofiele luiers, badcape, aankleedkussenhoezen, kinderwagens, van alles kom je tegen op de babyuitzetlijst. Indien je net zwanger bent kan zo’n lijst best een beetje overweldigend zijn. Er staat zoveel op wat je moet aanschaffen voor je kindje. Maar langzaamaan wen je daaraan en ga je kijken wat er past in de stijl van jouw babykamer en/of lifestyle. Vergeet dan zeker niet te kijken naar het prachtige Deense merk Liewood.

Liewood is een kids lifestyle merk wat zijn oorsprong kent in Denemarken. Prachtige designs, uniek kleurengebruik en perfecte kwaliteit. Het bijzondere van Liewood is, dat bijna alle producten onderling prima bij elkaar passen. Zo kun je er op los mixen en matchen.

Badcapes en hydrofiel luiers

In de collectie van Liewood vind je prachtige badcapes en hydrofiele luiers. Zeker de laatste zijn echt een must in je babyuitzet. Hydrofiel luiers kun je gebruiken om je kindje mee af te drogen, maar ook als omslagdoek, onderlaken onder het hoofdje in het bedje (zo hoef je niet iedere dag het hele laken te verschonen) of gewoon als lekkere tutdoek. Een badcape, zoals die met oortjes en gezichtje erop geborduurd is natuurlijk heel erg schattig. Zo’n heerlijk schoon, zwitsal ruikend hummeltje dat net uit bad komt kun je heerlijk inwikkelen in een badcape.

Zowel de badcapes als de hydrofiel luiers van Liewood zijn te krijgen in verschillende kleurtjes en bovendien zijn er op vele hydrofiel luiers leuke patronen gedrukt.

Liewood staat bekend om de grappige maar eenvoudige gezichtje die op de producten gedrukt en geborduurd zijn. Zo kun je jouw collectie bad verzorgende artikelen voor je baby ook nog uitbreiden met washandjes. De washandjes van Liewood zijn er in verschillende sets van 3. De basis sets hebben een panda koppie. Konijnen snoet of katten gezichtje. Net zoals de andere artikelen van Liewood zijn er bijpassende oren gemaakt aan de washandjes. De washandjes zijn extra lang en dat is wel zo makkelijk met het vasthouden en wassen van je baby.

Liewood en meer geweldige baby lifestyle producten vind je bijvoorbeeld bij Dreumes enZo online shop.

You Might Also Like