Huis

6 tips voor een perfecte avond thuis in jouw huispak

31 mei 2019

Even niet teveel hoeven nadenken en ontspannen, daar is een heerlijke avond thuis perfect voor. En wat kan je daar beter bij gebruiken dan jouw huispak? Puur comfort en even bijkomen. Jolyz Pyjama-webshop geeft je 6 tips voor de perfecte avond in je huispak.

Plan een avond vrij
Dit klinkt misschien overduidelijk, maar het is echt een must. Geen visites of andere verplichtingen. Je bent die avond niet beschikbaar. Maar liever niet alleen die quality time besteden? Vraag je vriendinnen om langs te komen, alleen maar gezellig en dan kunnen jullie samen ontspannen!

Pak die lijst met series erbij
Heb jij ook over de jaren een lijst met series opgebouwd die je nog gewoon moet zien, maar steeds niet aan toe komt? Deze avond is perfect om die lijst er weer bij te pakken. Heb je geen “to watch list”? Online zijn er genoeg lijstjes te vinden met de beste series, afhankelijk van het genre dat jij leuk vindt.

Zorg voor lekker eten
Op jouw perfecte avond wil je niet nog naar de supermarkt hoeven. Zorg dus dat je het eten al in huis hebt. Kies wat lekkere hapjes. Sta jij liever lekker lang in de keuken, maar vind je daar zelden de tijd voor? Maak een uitgebreid diner voor jezelf (en vriendinnen). Samen koken is vaak ook heel gezellig! Heb je absoluut geen zin om te gaan koken en heb je niets in huis? Trakteer jezelf dan en laat iets lekkers thuis bezorgen!

Ga voor entertainment
Wat is er gezelliger dan samen met vriendinnen een gezelschapsspel te doen? Test jullie kennis met Trivia of ga lekker old school met een potje Monopoly. Wat ook echt een aanrader is, is om je oude Xbox of Playstation er weer bij te pakken en om die games te doen waar je vroeger zo gek op was!

Ga voor een beautyavond
Een avondje relaxen is er ook voor om eens even tijd aan jezelf te besteden. Je hebt het immers ook verdient! Lak je nagels lakken en doe een maskertje op. Zo straal jij de volgende dag!

Wil jij zo’n perfecte avond, maar heb je nog geen huispak? Bekijk dan huispakken van Jolyz Pyjama-webshop!

You Might Also Like