Inrichting

3 tips voor het inrichten van je woonkamer met een klein budget

7 januari 2019

Wanneer je een kleiner budget hebt voor het inrichten van een woonkamer, betekent dat niet dat deze woonkamer geen gezellige plek kan worden! Er zijn verschillende manieren om een woonkamer op een gezellige manier in te richten met een kleiner budget. In dit artikel geven we je drie handige tips, die je hierbij kunnen helpen. Hoe zorg jij er momenteel voor, dat je de ruimtes in huis op sfeervolle wijze inricht?

Tip 1: bezoek een kringloopwinkel voor goedkope meubels

Een van de makkelijkste manieren om je woonkamer op een gezellige wijze in te richten met een klein budget, is het bezoeken van een kringloopwinkel. In een kringloopwinkel worden kwalitatief goede, maar gebruikte spullen voor een relatief lage prijs aangeboden. Deze meubels kunnen vaak nog meerdere jaren mee en hebben een frisse uitstraling! Hele slechts meubels worden niet door een kringloopwinkel aangenomen.

Tip 2: maak je eigen meubels met resthout

Naast de mogelijkheid om meubels bij een kringloopwinkel te kopen, kun je er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan! Er zijn op internet talloze bouwtekeningen te vinden voor het creëren van je eigen meubels. Ga op zoek naar een restpartij steigerhout en bouw je eigen bijzettafel of salontafel. Het steigerhout heeft een warme, sfeervolle look en past bij vrijwel iedere interieurstijl.

Tip 3: zoek op internet naar koopjes

Niet alleen in een kringloopwinkel vind je mooie meubels voor een lage prijs. Je kunt deze meubels ook in webwinkels kopen! Er worden regelmatig meubels in de uitverkoop aangeboden, waardoor je voor een lage prijs een compleet interieur kunt samenstellen. Dit zijn vaak meubels uit een oude collectie, die vervangen worden door meubels uit de nieuwste collecties. Denk ook aan de mogelijkheid om net na de jaarwisseling alvast kerstspullen voor het nieuwe jaar te kopen.

You Might Also Like