Zwembad

Zwembad kopen: Wanneer is het juiste moment?

21 maart 2016

Halverwege juni… De temperatuur is ineens 27 graden. Je denkt bij jezelf: ‘Had ik nu maar al een zwembad opstaan’! Maar ja, een zwembad kopen voor het warm wordt is toch ook niet logisch? Nou eerlijk gezegd is een zwembad kopen in de lente logischer dan je denkt. Waarom juist dan een zwembad kopen? Ten eerste is het slim om een zwembad te kopen in het voorseizoen (de lente), gezien de prijs. In februari/ maart komen de producten voor het zomerseizoen binnen. Deze zijn dan het goedkoopst! In de zomer wil iedereen een zwembad kopen en je raadt het al, dan gaan de prijzen omhoog! Niet omdat er dan meer winst moet worden behaald, maar omdat we via andere (tussen)kanalen moeten inkopen.

Opzetzwembaden kunnen zomaar ineens op zijn!

Dit is de tweede reden waarom het slimmer is, om voor de zomer begint jezelf te oriënteren in bijvoorbeeld opzetzwembaden. Want als het een week warm (tropisch)weer is, kunnen alle opzetzwembaden ineens verkocht zijn. Je bent dan helaas niet de enige die denkt aan een zwembad kopen. Wacht dus niet langer en kijk nu al naar opzetzwembaden. Zeker in de verpakking nemen deze opzetzwembaden niet veel plek in, dus waarom niet in maart/april aanschaffen en begin mei al opzetten? De temperatuur van het water kan dan al lekker opwarmen! Je kunt dan een frisse duik/plons nemen wanneer jij wilt.

Inbouw zwembaden, moeten ingebouwd worden!

Komen inbouw zwembaden ook wel eens in je droom voor? Tegenwoordig is deze luxe (inbouw zwembaden) redelijk betaalbaar! Inbouw zwembaden zijn namelijk lang niet meer zo duur als vroeger. Echter in tegenstelling tot opzetzwembaden (die snel in elkaar staan), vergen de inbouw zwembaden wel wat voorbereidingen. Hier moet je van te voren goed over nadenken. Wat voor inbouw zwembaden zijn er allemaal, wat voor afmeting en look wil ik, maar ook: .Wanneer en wie gaat het zwembad aanleggen? Wellicht ben je zelf heel handig, maar ook dan is extra informatie nooit weg! Laat jezelf dus al in februari/maart adviseren, want dan heb je ook nog voldoende tijd om je zwembad in te laten bouwen! Kortom: Zwembad kopen? Opzetzwembaden en inbouw zwembaden kan je beter het voorseizoen aanschaffen!

You Might Also Like