Inrichting

Voorjaar; fleur je interieur op!

17 april 2018

Heb jij ook al ‘last’ van voorjaarskriebels? Met de eerste warme lentedagen achter de rug krijgen we het vaak op de heupen. Het is tijd voor nieuwe liefdes, leuke plannen en een opgeruimd huis! Soms is een grondige voorjaarsschoonmaak niet genoeg; je huis heeft een boost nodig! De lente is het perfecte moment om jouw interieur op te fleuren.

Wil jij de lente vieren met een fris en kleurrijk interieur? Doen! Je huis een kleine make-over geven hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Met mooie accessoires, bloemen en planten haal je binnen no-time het voorjaar in huis. Ook een muur schilderen kan een wereld van verschil maken, en dit is helemaal geen straf wanneer het zonnetje naar binnen schijnt!

Maak een moodboard

Weet je niet waar je moet beginnen? Start met het maken van een online ontwerp of met een moodboard! Scoor wat woontijdschriften of ga online op zoek naar inspirerende afbeeldingen die bij jouw stijl passen. Bij de bouwmarkt kun je gratis kleurstalen uitkiezen, die een perfect toevoeging zijn voor je moodboard. Door het bepalen van stijl én kleur op je moodboard heb je een uitstekend startpunt voor de lente make-over van je huis.

Check de dagaanbiedingen!

Wil je jouw interieur een boost geven, maar laat je portemonnee het niet toe? Check dan regelmatig even dagaanbiedingen op het gebied van wonen, meubels en woonaccessoires! Diverse webshops hebben dagelijks een extra scherpe aanbieding voor je klaar staan waarbij je hoge korting krijgt op te gekke items voor in huis. Geen zin om iedere dag verschillende webshops te checken? Kijk dan eens op een dagaanbiedingen overzicht. Hierop worden dagelijkse beste dagaanbiedingen van het internet gebundeld in één overzicht. Je kan filteren op aanbiedingen voor in huis, wat je zoektocht extra makkelijk maakt!

Handen uit de mouwen

Je weet wat je wil én je hebt voordelig nieuwe woonaccessoires en/of meubels gescoord. Nu is het tijd om je interieur daadwerkelijk om te toveren tot een lente-klaar paleis. Vraag een vriend of familielid om je te helpen met het verplaatsen van zware meubels of het verven van een muur. Dat gaat een stuk sneller en is natuurlijk ook gezellig! Neem na de zware klussen de tijd om je huis even goed schoon te maken en ga daarna aan de slag met het stijlen van je interieur. Nieuwe kussens, een bijzondere plant of wat leuke posters aan de muur maken een wereld van verschil!

You Might Also Like