In de tuin

Voordelige Sint- en Kerstcadeaus bij Betuws Buitenspeelgoed

17 november 2015

De klok is weer teruggezet, de dagen worden langzaam korter en er worden afspraken met familie en vrienden gemaakt over het vieren van Sinterklaas en Kerst. U kunt er maar beter op tijd bij zijn, want voordat we het weten zitten we in de feestmaand december. De maand waarin we cadeaus shoppen, snoepen van lekkernijen en vooral genieten van gezelligheid met elkaar op de donkere avonden.

De één is vroeg met het inkopen van Sinterklaascadeaus, de ander beslist last-minute aan de hand van het verlanglijstje van zoon of dochter. Speelgoed staat in 90% van de gevallen op het verlanglijstje van kinderen. Wat is er nou leuker dan uw zoon of dochter verwennen met topkwaliteit speelgoed waar hij of zij jaren plezier van heeft?

Ook bij Betuws Buitenspeelgoed besteden wij al vroeg aandacht aan de decembermaand, waarin shoppen centraal staat. Omdat ook u waarschijnlijk binnenkort al Sint- en Kerstinkopen gaat doen, hebben wij enkele producten vanaf nu al extra scherp geprijsd. Wij hebben cadeaus voor u geselecteerd, waar uw kind vrijwel het hele jaar door plezier van heeft. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze skelters van het merk Berg? Of de kleine fietsjes met diverse bijbehorende accessoires? Betuws Buitenspeelgoed heeft een ruim aanbod skelters, geschikt voor diverse leeftijden. Laat uw kind lekker door de modder crossen of samen met vriendjes scheuren door de buurt. De Berg skelters staan garant voor kwalitatief speelplezier buiten!

Bron: http://www.betuwsbuitenspeelgoed.nl/

You Might Also Like