Inrichting

Veel sfeer in huis met houten jaloezieën

1 november 2016

Houten jaloezieën staan eigenlijk overal en bij iedereen prachtig. In ieder type interieur, van klassiek tot modern. Niet alleen hun elegante uiterlijk maakt ze tot een aanwinst voor je huis maar ook het zachte licht dat door de lamellen valt, zorgt voor de nodige sfeer.

Daarnaast zorgen ze in zowel de winter als de zomer voor een prettige temperatuur. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en uitvoeringen. En bovendien kun je ze helemaal zelf monteren!

De pluspunten

Houten jaloezieën zijn bij uitstek geschikt als je houdt van warm en zacht licht in je huis.

Dat licht is zeer aangenaam in zowel de woonkamer als de slaapkamer. En de hoeveelheid lichtinval kun je eenvoudig zelf bepalen. Daarbij houden ze in de winter de warmte lekker binnen en in de zomer zorgen ze er juist voor dat de kamer wat koeler blijft. Verder zijn houten jaloezieën heel eenvoudig te onderhouden. Af en toe met een licht vochtige doek afnemen is eigenlijk al voldoende.

Let er wel op dat houten jaloezieën minder geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Je loopt dan het risico dat het hout kromtrekt. En dat is zonde.

Keuze in kleuren

Modern, landelijk of strak: houten jaloezieën zijn te krijgen in prachtige kleuren zodat jij je eigen sfeer kunt creëren. Zo heb je mooie lichte tinten in wit, grijs maar er zijn verschillende donkere tinten zoals bruin en zwart. Ook de bijbehorende ladderbanden kun je geheel naar wens samenstellen.

Eenvoudig zelf monteren

Houten jaloezieën zijn heel gemakkelijk zelf te monteren. Met de handige instructies van Creon Raamdecoraties kan het eigenlijk niet misgaan. Je hebt niet veel nodig (centimeter, schroeven en boormachine) en het kost maar weinig tijd.

Lees voor het monteren alle instructies over het inmeten, want perfect passende houten jaloezieën heb je alleen met de juiste maten.

De prijzen online berekenen

Bij Creon zie je voordat je de bestelling plaatst, precies wat het je totaal gaat kosten. Zo komt je nooit voor verrassingen te staan. Het inmeten, monteren en offerte maken: bij Creon geloven ze dat je dit zelf kunt.

Bekijk rustig alle mogelijkheden of bel bij vragen of twijfel. Heel veel plezier met het kiezen van je houten jaloezieën!

You Might Also Like