Uncategorized

Overnachten in de Lutte

2 september 2019

Kom overnachten bij Landgoed de Wilmersberg of Hotel ’t Kruisselt in De Lutte en profiteer van de leukste arrangementen. Geniet van de prachtige natuur in De Lutte. De Lutte is een plaats gelegen in de landstreek Twente. Twente staat bekend om haar prachtige omgeving, de rust en mooie fiets- en wandelroutes. De landstreek beschikt over diverse bezienswaardigheden, prachtige monumentale panden en onvergetelijke natuurgebieden. Daarnaast kunt heerlijk vertoeven bij Landgoed de Wilmersberg en Hotel ’t Kruisselt, twee hotels naast elkaar gelegen hotels, die voorzien zijn van goede restaurants en uitgebreide faciliteiten. Beide restaurants hebben een uitgebreide (a la carte) menukaart met Twentse streekproducten maar bieden ook verschillende dagmenu’s met bijpassende wijnarrangementen. Daarnaast kunt u genieten van een lunch op het terras van de hotels of van een verrassende High Tea bij Landgoed de Wilmersberg, deze locatie leent zich uitstekend om even lekker bij te kletsen met vriendinnen, zussen, moeders of oma’s.

Uitgebreide Wellness Boutique en golfen in de natuur

Landgoed de Wilmersberg is in het bezit van een zeer uitgebreide Wellness Boutique met verscheidene massagemogelijkheden, sauna’s en zwembaden. Hotel ’t Kruisselt staat bekend om haar geweldige 9 holes par 3 golfbaan omringd door de prachtige natuur van Twente. De hotels zijn beide goed bereikbaar en beschikken over een ruime (gratis) parkeerplaats. De Twentse gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Landgoed de Wilmersberg en Hotel ’t Kruisselt. De vriendelijkheid straalt van het personeel af en voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij het vriendelijke personeel van de recepties.

Een ontspannen verblijf

Voor een ontspannen verblijf met bijvoorbeeld een Wellness behandeling, een heerlijk 3-gangendiner met bijpassend wijnarrangement, een drankje op het terras met prachtig uitzicht over de tuinen van het hotel of een gezellige middag op de golfbaan bent u bij Landgoed de Wilmersberg en Hotel ’t Kruisselt aan het goede adres.

Lees meer informatie op https://hotelstwente.nl/.

You Might Also Like