Keuken

Nu ook keukenblad online te bestellen

21 januari 2016
uw keukenblad

Het weekend is de tijd dat we ons willen bezighouden met leuke dingen, hobbies, of gewoon lekker luieren. Vaak wordt deze kostbare tijd voor onszelf opgeslokt door dingen die eenmaal moeten gebeuren in en om het huis. Met name klussen en het interieur staat in de weekenden bij velen bovenaan de lijst. Dit brengt tijdrovende activiteiten met zich mee, bijvoorbeeld het slenteren door woonboulevards, je tijd verknoeien met opdringerige en irritante verkopers, keukenzaken afspeuren… Te veel om op te noemen.

Er vindt echter een verschuiving plaats de laatste jaren. Waar men eerst nog alleen kleding en andere hanteerbare goederen online kocht, manifesteert de interieur- en woonbranche zich ook steeds meer online. Een opvallende aanvulling van een artikel waar men eerst de deur voor uit moest zijn keukenbladen. De keukenbladspecialist Uwkeukenblad.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde online keukenbladenwinkel, waar niet alleen consumenten maar ook bedrijven terecht kunnen voor op maat gemaakte werkbladen.

 

Online goedkopere aanrechtbladen

Omdat een webshop aan één filiaal genoeg heeft, zijn de kosten die deze keukenbladspecialist maakt laag: Er hoeven geen panden en daarbij horend personeel in elk deel van Nederland te staan. Het bedrijf heeft dan ook hun thuisbasis in Deventer, maar door de focus op online verkoop is heel Nederland, en soms zelfs daarbuiten, het afzetgebied. Daarbij komt dat de plaats redelijk centraal in het hart van het land ligt, wat het mogelijk maakt om persoonlijk te leveren en te monteren door heel het land. Dit constante directe contact met klanten wordt erg op prijs gesteld.

Omdat de lijnen kort zijn in dit innovatieve bedrijf en de online markt wordt gezien als toekomst en leidraad, kunnen de aanrechtbladen goedkoop worden aangeboden. Er worden scherpe prijzen gehanteerd wat niet ten koste gaat van de kwaliteit van de werkbladen. Elke denkbare soort hoogwaardig natuursteen wordt geleverd, en het bedrijf is met haar ervaring altijd bereid om advies te geven over welke soort natuursteen bij uw persoonlijke wensen past.

 

Zelf uw werkblad samenstellen

U kunt zelf uw gewenste aanrechtblad samenstellen met behulp van het handige systeem op de website van Uwkeukenblad.nl. Hier zijn alle details te selecteren, zoals het materiaal, de afwerking, kleur en opstelling. De natuursteensoorten lopen uiteen, van graniet tot en met keramiek. En elke soort heeft vele kleuren waaruit kan worden gekozen. Kortom, al uw wensen kunt u kwijt voor uw werkblad door maar acht stappen te doorlopen. Als u alles heeft ingevuld wordt er door het systeem direct automatisch een prijsindicatie naar uw email adres verzonden. Sneller heeft u deze informatie nog nooit verkregen, en u weet wat dit betekent… Meer tijd voor uzelf in het weekend en ook nog eens geld bespaard!

You Might Also Like