Styling

Mooie Muurdecoratie voor je kinderkamer

8 juni 2016

De babykamer inrichting is een van de leukste dingen die er is. Het liefst maak je de babykamer zo persoonlijk, knus en vrolijk mogelijk. Tegenwoordig is steeds meer mogelijk. Van lampenkappen tot mooie gepersonaliseerde tekst muurstickers voor op de muur.

Leuke ideeën voor op de babykamer muur

Tegenwoordig kun je ook muurstickers helemaal naar je eigen wens samenstellen en ook nog goedkoop. Zo kun je de naam van je kind in een bepaalde kleur en lettertype laten maken. Ook kun je er allerlei andere vormen, tekeningen en illustraties bij doen. Muurstickerstunter is een bedrijf gespecialiseerd op gebied van muurstickers. Bij hun kun je alles laten maken op gebied van muurstickers.

Ook zijn muurstickers van sterren momenteel erg in. Hier kun je zelf kiezen wat voor kleur en grootte sterren je wilt. Op deze manier kun je je eigen sterrenhemel samenstellen voor de babykamer, erg leuk!

Wil je liever een kleurrijke babykamer creëren? Dan zijn er ook allerlei andere mogelijkheden zoals mooie bomen en bloemen, super mario bros muurstickers en ¬¬ tekst muurstickers erg leuk.

Aanbrengen van muurstickers is eenvoudig

Het aanbrengen van muurstickers is eenvoudig. Je moet zorgen dat de muur goed schoon en vlak is. Een lichte structuur in de muur of het behang is niet erg. Je plakt eerst de sticker tegen de muur aan met schilders tape of iets anders. Vanaf een afstandje kun je nu kijken of de muursticker op de goede plek hangt. Daarna haal je het achterste vel los en trek je deze voorzichtig naar beneden. Druk erna de muursticker nog even goed aan en dan is het klaar. Mocht er een klein lucht bubbeltje in de sticker zitten dan wrijf je dit er zo uit.

You Might Also Like