Vloeren

Leef-beton: perfect voor een betonlook vloer

23 april 2018

Beton en de betonlook zijn momenteel een van de grootste woontrends. Het is hip en je interieur krijgt een stoere, industriële uitstraling dankzij de concrete-look. We zien het op wanden, vloeren, meubels en keukenbladen terug. Tegenwoordig kan het overal in huis worden toegepast. Wil jij ook een betonlook op de vloer? Dan is Leef-beton van Unique Floorstyling misschien wel iets voor jou. Dit is een waterdicht product dat je zowel op vloeren als wanden kunt aanbrengen. Het cementgebonden goedje wordt met een hars aangelengd, hierdoor wordt het product verstevigd en ziet het er uiteindelijk nog mooier uit. Je kunt Leef-beton toepassen op alle ondergronden.

Leef-beton: mooi en praktisch

Je kunt je eigen kleur Leef-beton kiezen. Kies bijvoorbeeld voor lichtgrijs, donkergrijs of voor bruintinten. Deze natuurkleuren brengen meteen rust en gezelligheid de ruimte in. Naast dat het eindresultaat er prachtig uit ziet is het ook nog ontzettend praktisch. Je vloer kent geen naden en spleten meer, er kan nergens vuiligheid of vocht blijven hangen waar het niet hoort. Je kunt de gehele vloer in één keer handig schoonmaken met een vochtige doek of dweil. Ook stofzuigen is geen enkel probleem, de laklaag kan dit makkelijk aan.

Kenmerken van Leef-beton

Een betonlook is tijdloos. Het geeft een mooie uitstraling en daarnaast heeft dit product nog veel meer voordelen om van te profiteren. Je hebt geen naden en spleten, het is een slijtvast product en er zitten geen stoffen in die allergische reacties kunnen opwekken. Het is onderhoudsvriendelijk en de laag is heel dun. Een laag Leef-beton is tot 3 millimeter dik en je hebt de keuze uit 16 kleuren. Na 3 tot 4 dagen kun je er alles mee. Na 24 uur kun je er zelfs al overheen lopen! Leef-beton is oplossing voor een betonlook vloer.

You Might Also Like