Keuken

Dit kookboek moet je gelezen hebben

21 september 2016

 

Kookboeken komen in tal van verschillende soorten en maten voor. Je hoeft de boekenwinkel maar in te lopen en zal vrijwel direct tegen vijf tot tien verschillende kookboeken aanlopen. Welk kookboek voegt echt iets toe aan je verzameling? Een van onze favoriete kookboeken is het kookboek ‘Lekker en simpel’. In dit kookboek vind je tal van verschillende gerechten die heel eenvoudig te bereiden zijn, maar meer voorstellen dan een simpele pasta of salade. Dit boek is niet alleen geschikt voor de avondmaaltijden met je gezin, maar kun je ook gebruiken als je bijvoorbeeld bezoek krijgt.

 

Goedkoop en lekker koken

Lekker en simpel is niet alleen een kookboek waarin je tal van lekkere en makkelijke gerechten vindt voor het avondeten. Van de meeste recepten uit dit boek kun je de ingrediënten voor een schappelijke prijs aanschaffen. Geen luxe kruiden, of kruiden die je nauwelijks zal gebruiken, maar alledaagse dingen uit de supermarkt! Met veel van de ingrediënten zou je ook een groot aantal andere gerechten kunnen maken, zodat je weinig tot niets hoeft weg te gooien na het koken.

 

Overigens biedt Lekker en simpel niet alleen recepten voor bij het diner. Er staan ook verschillende hapjes voor bij de lunch of bij het ontbijt in. Zo kun je een complete dag invullen met de gerechten uit dit kookboek. Leuk voor jezelf, leuk voor je gezin en leuk voor gasten die een nachtje komen logeren!

 

Online recepten opzoeken

Naast de mogelijkheid om een kookboek aan te schaffen voor recepten, kun je natuurlijk ook op internet zoeken. Er zijn tal van verschillende websites waarop heerlijke recepten worden gedeeld. Zo vind je voor iedere avond een ander recept.

You Might Also Like