Buitenleven, In de tuin

Keuze te over aan magnifieke tuinposters

12 april 2016

Ik geef het eerlijk toe, ik ben steeds op zoek naar nieuwe toffe spulletjes voor mijn interieur. Voor in de woonkamer is dat niet zo moeilijk, maar voor in mijn tuin was ik al lang op zoek naar iets origineels. En toen zag ik in een tuinmagazine, de tuinposter verschijnen. Een leuke, stevige poster waar je alle kanten mee uit kan. Dat moest ik toch eens even verder uitzoeken of zo een tuindoek wat voor mijn tuin kon zijn.

Het eerst wat me opviel op de site van 123tuinposter.nl, want daar kwam de poster in het magazine vandaan, was de overvloed aan keuze. Ik heb ze niet geteld, maar je kan in elk geval uit een enorm aantal afbeeldingen kiezen. Daar was ik wel een tijdje zoet mee.

Al die tuinposters zijn blijkbaar weerbestendig, verkleuren niet door de zon en gaan heel wat jaren mee. Dat viel ook af te leiden uit de testimonials die ik op de site kon vinden. Blijkbaar hebben toch al heel wat mensen een tuinposter van 123tuinposter.nl besteld. Dat schept vertrouwen.

Heb je zelf een leuke foto, dan ontdekte ik, dat je ook heel eenvoudig je eigen afbeelding kan uploaden en doorsturen. Hier gaat alvast mijn voorkeur naar uit, zo heb je immers een uniek stuk in je tuin.

Kleine of grote posters

Een ander leuk aspect is dat je helemaal niet vastzit aan formaten. Je geeft gewoon je eigen afmetingen in op de site. Of je nu een heel kleine of een heel grote muurposter wilt, je vult het zelf in. Makkelijk, want niet in elke tuin past een standaardformaat en soms komt het echt op centimeters aan, om iets perfect te laten uitkomen.

Ik heb afmetingen ingegeven en dan zie je ook gelijk de kostprijs. Vond ik ook wel leuk, want zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ik hou wel van websites die transparant zijn.

Poster is onderweg

Ik geef het toe, ik kon het niet weerstaan en heb een tuinposter besteld. Dus nu is er een poster met de afbeelding van een lavendelveld onderweg naar mij. Bestellen was overigens een fluitje van een cent, maar in mijn geval is dat niet echt een voordeel. Ik ben nogal een impulsieve koper.

Omdat mijn tuin vrij fors is en ik met een grote muur aan de linkerkant zit, die nu niet veel snoeps is, heb ik voor een tuinposter van 200 cm x 300 cm gekozen. Je had ook qua bevestigingssystemen heel wat keuze, ik koos voor een houten frame. Dat past volgens mij het best op de muur. Ook aluminium, zelfklevende en nog heel wat andere opties kunnen.

Ik ben echt benieuwd naar de kleuren en de kwaliteit, maar de eerdere klanten op de site geven alvast aan dat deze fantastisch zijn. Ik houd jullie alvast op de hoogte als de poster is toegekomen. Mijn tuin zal er in elk geval helemaal anders gaan uitzien.

You Might Also Like