In de tuin

Geef je tuin een persoonlijke tint met tuinkussens op maat

9 mei 2016

Buitenkussens geven je tuin een warme uitstraling en maken het mogelijk dat jij heerlijk en comfortabel tal van zwoele zomeravonden kunt beleven in je tuin. Des te belangrijker is het dat je voor maatkussens van goede kwaliteit kiest die tevens goed passen bij de stijl van jou tuin.

Waar moet je aan denken als je tuinkussens koopt?

  1. Wanneer je op zoek bent naar buitenkussens op maat is het van groot belang om te kiezen voor een partij die de kussens ook echt perfect in je tuinstoelen laten passen. Zo voorkom je dat de kussens voortijdig slijten en bovendien bieden ze dan meer comfort. Heb jij zelf tuinmeubilair gebouwd? Dan zijn tuinkussens op maat al helemaal de beste optie.
  1. Het is wel zo fijn als als je je tuinkussens niet bij iedere druppel regen naar binnen hoeft te halen. Kies daarom voor tuinkussens met een waterafstotende coating. Als de tuinkussens een paar keer in de regen liggen, is dit geen probleem! Ook is de kans op vlekken veel kleiner. Zo hoef jij niet bang te zijn voor weersinvloeden zoals wind, regen, vochtigheid en zonlicht. Ook fijn als je de tuinkussens in een terrasbox wilt opbergen als je ze niet gebruikt.
  1. Zorg voor een vulling die niet doorzakt. Je kent het wel… Je koopt buitenkussens op maat, maar na een paar avonden merk je al dat het niet meer zit zoals het hoort. Pak daarom kussen met een vulling van duurzaam koudschuim. Koudschuim kan namelijk goed ademen en heeft een uitstekende veerkracht.

KUSzzz: outdoor kussens op maat

KUSzzz is een goede aanrader om je buitenkussens te aan te schaffen. Hier is het mogelijk om kussens op maat te bestellen, ideaal voor als je zelf bijvoorbeeld steigerhouten meubels hebt gemaakt! Je kunt kiezen uit een enorm groot aantal kleuren en het is zelfs mogelijk om je kussens te personaliseren met een opdruk zoals een naam of bedrijfslogo.

KUSzzz komt vrijblijvend naar je toe om de kussens op te meten zodat je zeker weet dat je perfecte kussens op maat krijgt.

 

 

 

You Might Also Like