Elektronica

Siemens wasmachine: de beste prijs kwaliteit in wasmachineland

15 januari 2016

Wat is de beste wasmachine? Veel verkopers zullen snel  naar een Miele wasmachine wijzen, maar  objectief gezien is dit niet juist.  Als je namelijk in de testresultaten van de Consumentbond kijkt, komt Miele niet eens voor in de top 10 van wasmachines groter dan 8 kilo.

De top10 van de Consumentenbond wordt gedomineerd door Bosch en Siemens. Deze merken leveren de beste kwaliteit voor een redelijke prijs.

Verder moet je weten dat Bosch en Siemens gezamenlijk produceren. Vorig jaar heeft Bosch zelf het aandeel Siemens overgenomen, waardoor alles in één hand is. Alleen het merk en het frontpaneel is anders.

 

Waarom is Siemens mijn favoriet

Zoals gezegd Siemens en Bosch zijn identiek. Wel zijn de wasmachines van Siemens net enkele tientjes goedkoper dan Bosch. De Bosch WNAT323471 is identiek aan de  Siemens WMN16T3471

Snel verdient toch? …een wasmachine is al duur genoeg.

Een Siemens wasmachine staat  voor comfort, vermogen en energiezuinig.  Siemens biedt ook altijd de laatste technieken. Innovatieve functies zorgen niet alleen voor optimale resultaten bij het wassen, maar maken het gebruik van de wasmachine ook een stuk gemakkelijker.

De Siemens wasmachines zijn voorzien van een intelligent doseersysteem. Hierdoor hoef je niet zelf  in te schatten hoeveel wasmiddel er bij het wasgoed moet. Dit is een onderdeel van de automatische programma’s van de Siemens wasmachine. Naast doseren wast de wasmachine met zo’n programma ook sensor gestuurd. Dit zorgt voor een optimaal was resultaat.

Dat dit werkt zie je terug in hoge testscores  in de praktijktesten van de Consumentenbond.

 

10 jaar garantie op de koolborstelloze motor

De Siemens wasmachines hebben een iQdrive motor. Dit is een koolborstel loze zuinige aandrijfmotor. Dankzij deze motor is de wasmachine extra stil, zuinig en hij heeft een langere levensduur omdat er minder snel slijtage ontstaat.  Siemens geeft 10 jaar garantie hierop, waardoor het risico op dure reparatie op de motor tot verleden behoord.

 

Automatisch wassen met de juiste instellingen

En dankzij de Aquasensor wordt het aantal spoelgangen aangepast aan de vervuilingsgraad van het water. Dankzij deze technieken blijft je kleding zo mooi als nieuw en heb je de beste was resultaten. Je hoeft hierdoor niet alleen overdag meer de was te doen, het kan nu ook ’s avonds want niemand heeft er last van!

 

Veel kennis bij reparateurs

 Wanneer je kiest voor een wasmachine van Siemens kunt u altijd en overal hulp inroepen van officiële experts- gedurende de hele levensduur van uw apparaat. Ook de online assistent biedt  hulp waar en wanneer je wilt, snelle en deskundige hulp. Binnen elke minuten is der een oplossing of afspraak gemaakt om het probleem op te lossen.

Ook zijn onderdeel nog lange tijd verkrijgbaar, zodat kleine reparaties ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.

 

Betrouwbaarheid en garantie

Siemens levert al snel 2 jaar garantie op wasmachines. Zo hoefje  de eerste 2 jaar geen zorgen te maken over het vervangen van u wasmachine. Bovendien heb je, zoals gezegd, maar liefst 10 jaar garantie op de motor. Een groot voordeel van Siemens is dat zei een groot voorraad hebben aan onderdelen. Mocht er iets kapot gaan aan u wasmachine dan kan de monteur het al binnen enkele dagen opgelost hebben. Dat vind ik een fijne gedachten, als je weet dat bij andere bedrijven het 4 weken kan duren omdat ze geen voorraad hebben aan onderdelen en alles moeten bestellen. Daarnaast is de garantie afwerking van Siemens een van de beste van Nederland. Altijd netjes op tijd en het word altijd netjes opgelost.

 

Mijn favoriete Siemens wasmachines;

  1. SIEMENS WMN16T3471 (beste wasmachine onder de 8 kilo)
  2. SIEMENS WM16Y541NL (de ideale wasmachine voor gezinnen)

Meer informatie over het vinden van de beste wasmachine kijk op http://www.wasmachinesale.nl

 

You Might Also Like