Sfeer

Hoe geef je jouw keuken een moderne uitstraling?

1 oktober 2018

Is jouw huidige keuken gedateerd? Geen probleem, met een paar simpele aanpassingen kun je jouw keuken een moderne uitstraling geven. Hoe je dat precies kunt doen? Dat lees je hier. Wij hebben de beste tips om jouw keuken te voorzien van een moderne uitstraling op een rijtje gezet.

Het plafond

Op een plek waar veel wordt gekookt, zijn ook veel spetters en slechte plafonds te bekennen. Niet alleen kunnen er verkleuringen zijn in het plafond, ook kan het onder de vetvlekken zitten. Het plafond eens flink onder handen nemen is de beste optie voor een moderne uitstraling. Geef het plafond een nieuw likje verf of kies voor een hele andere optie, namelijk; een spanplafond.

Spanplafond

Een plafond van Plameco geeft iedere ruimte een moderne uitstraling. Deze plafonds worden letterlijk onder het huidige plafond gespannen. Zo geniet je direct van een schoon en mooi plafond. Deze plafonds geven de keuken direct een vernieuwde en bovenal moderne uitstraling. Deze optie is zowel perfect voor particulieren als ondernemers. Zo geef je bijvoorbeeld de bedrijfskantine een veel betere uitstraling. De plafonds zijn beschikbaar in alle mogelijke kleuren en maten. Wat nog beter is, is dat het zelfs mogelijk is om een print te laten bedrukken op het plafond. Zo geef je jouw keuken een unieke uitstraling. Het plafond past op deze manier perfect bij de rest van het keukeninterieur. Een spanplafond geeft iedere keuken een prachtige en moderne uitstraling. Je hoeft het plafond niet te verven, maar kunt eenvoudig een nieuwe plafond erover laten plaatsen.

Apparatuur

Een moderne keuken moet natuurlijk voorzien zijn van de broodnodige en moderne apparatuur. Geniet bijvoorbeeld van een ijsklontjesmachine uit de vriezer, een modern koffiezetapparaat en handige tools voor de bereiding van de maaltijden. Je kunt jouw kookkunsten een stapje hoger tillen door gebruik te maken van moderne keukenapparatuur. Ben jij een echte keukenprins of prinses? Dan is het de investering zeker waard.

Verlichting

De verlichting in de keuken is cruciaal voor de uitstraling. Bouw slimme spots in de keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van boven het aanrecht of in de keukenkastjes met een sensor. Zo geniet je altijd van genoeg verlichting en tast je nooit in het duister. Vloerspots laten plaatsen in de keuken is ook een gegarandeerd succes voor een moderne uitstraling. Wist je ook dat je met een spanplafond nog steeds plafondspots kunt plaatsen?

Handige materialen

Waar vroeger veel hout werd gebruikt in de keuken, bijvoorbeeld voor de keukenkastjes, is een moderne keuken vooral een slimme keuken. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van handige materialen. Dit zijn materialen die eenvoudig schoon te maken zijn en goed tegen vocht en vet kunnen. Je kunt bijvoorbeeld keukenkastjes laten maken van kunststof. Dit zijn niet de simpele keukenkastjes, maar keukenkastjes die je zelf nog helemaal kunt aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor kunststof met reliëf en een houtmotief.

Wat geeft jouw keuken een moderne uitstraling? Zijn het de handige materialen of is het de moderne keukenapparatuur. Kies voor de beste moderne uitstraling van de keuken en laat een uniek plafond spannen in de keuken. Geniet weer van een frisse uitstraling in de keuken en een net plafond.

You Might Also Like