Sfeer

Fatboy flying carpet kopen? Lees ons advies

12 juni 2017

Een Fatboy flying carpet is relatief nieuw op de markt. En we mogen nu al geruststellen: het verovert ieders hart. Het zijn stevige tapijten, die oorspronkelijk bedoeld waren om outdoor te gebruiken. Ze zijn voorzien van een antisliplaag en een vuil- en vochtwerende coating. Dit zijn allemaal kwaliteiten die ook binnenshuis heel erg geapprecieerd worden. Ze zijn makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Wat moet een carpet nog meer hebben?

Waarom een Fatboy flying carpet kopen?

Deze carpets van Fatboy zijn van goede kwaliteit, de prijs valt heel erg mee en het zijn ware eyecatchers. Hun design is gebaseerd op Moorse en Portugese tegeltjes en ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Ze zijn makkelijk te combineren met diverse stijlen: modern, klassiek, landelijk, industrieel of vintage. Maar dit is niet alles. Fatboy is op het fantastische idee gekomen om deze carpets aan mekaar te koppelen. Elk tapijt is voorzien van leuke drukknopen waarmee je verschillende carpets aan mekaar kunt vastmaken. Zo krijg je één groot tapijt in dezelfde print. Of je kiest ervoor om verschillende prints te combineren en zo een speelse en eigentijdse look te creëren.

Voor waar zijn deze tapijten geschikt?

De standaardafmetingen van deze Fatboy flying carpets zijn 180 cm x 140 cm. Dat maakt dat ze bijna in iedere kamer passen. Maar zoals hierboven al vermeld, kun je nog veel groter gaan en één reuze carpet samenstellen. Op die manier doen ze het ook goed in grote loft- of industriële woningen. Ze zijn eveneens geschikt om in de tuin te gebruiken. Leg ze op je terras, naast je zwembad of gewoon op je graspartij. Ze voelen zacht aan. Kinderen spelen er graag op. Ze zijn bovendien vrij licht (4 kilogram). Leg er eentje in je wagen als je van pick-nicks houdt of vaak naar openluchtfestivals gaat. Ook hier doen ze uitstekend hun dienst.

Als conclusie mogen we gerust zeggen dat deze Fatboy vloerkleden zeer veelzijdig zijn. Je kunt ze overal gebruiken, ze passen bij elk interieur en ze zijn makkelijk te onderhouden. Dit vloerkleed is ideaal voor mensen die van speels en stijlvol houden. Eens je een Fatboy carpet in huis haalt, wil je het nooit meer missen!

You Might Also Like